barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.973 Yer İstanbul 25 Haziran 2020 #1 Uygulamadan mağaza kısmı gelmiyor ayrıca İnternet'ten girince Access denied hatası veriyor. Google Chrome kullanıyorum, ne yapmam gerek? Bugun elektrikler gitti ondan olabilir mi? Not: Telefondan da Wi-Fi'den giremiyorum ancak mobil veriden giriyor.
Uygulamadan mağaza kısmı gelmiyor ayrıca İnternet'ten girince Access denied hatası veriyor. Google Chrome kullanıyorum, ne yapmam gerek? Bugun elektrikler gitti ondan olabilir mi? Not: Telefondan da Wi-Fi'den giremiyorum ancak mobil veriden giriyor.
MFO10 Megapat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #2 Hocam muhtemelen yoğunluk kaynaklı. Ben de en az 4-5 defa hata aldım ve bıraktım denemeyi şu an.
barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.973 Yer İstanbul 25 Haziran 2020 #3 MFO10 dedi: Hocam muhtemelen yoğunluk kaynaklı. Ben de en az 4-5 defa hata aldım ve bıraktım denemeyi şu an. Genişletmek için tıkla... PS'store girerkende oluyor. ayrıca mobil veriden giriyor sorun wifide sanırsam
MFO10 dedi: Hocam muhtemelen yoğunluk kaynaklı. Ben de en az 4-5 defa hata aldım ve bıraktım denemeyi şu an. Genişletmek için tıkla... PS'store girerkende oluyor. ayrıca mobil veriden giriyor sorun wifide sanırsam