lordhan Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #1 Steam'e kartımı ekleyemiyorum. İlk oyun alacaktim böyle hata çıktı sonra sildim tekrar eklemeye çalıştım olmuyor. Nasıl duzelecek? Dosya Ekleri 2022-05-06 11.27.10.jpg 38,4 KB · Görüntüleme: 134
Steam'e kartımı ekleyemiyorum. İlk oyun alacaktim böyle hata çıktı sonra sildim tekrar eklemeye çalıştım olmuyor. Nasıl duzelecek?
Çözüm Wexiar 6 Mayıs 2022 lordhan dedi: Var hocam İlk almaya çalıştığımda kapalıydı sorna açarak almayı denedim olmadı Genişletmek için tıkla... O zaman sanal kart açıp oradan ödeme yapın hocam. Ana kart bende de hata veriyor.
lordhan dedi: Var hocam İlk almaya çalıştığımda kapalıydı sorna açarak almayı denedim olmadı Genişletmek için tıkla... O zaman sanal kart açıp oradan ödeme yapın hocam. Ana kart bende de hata veriyor.
KS KS lordhan Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #11 509401 dedi: Hocam içinde alacağınız tutardan fazla var mı? Genişletmek için tıkla... Var hocam Wexiar dedi: İnternet alışverişine açık olduğuna emin misiniz? Papara genelde hata veriyor birkaç dakika bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İlk almaya çalıştığımda kapalıydı sorna açarak almayı denedim olmadı Artı 0 Eksi
509401 dedi: Hocam içinde alacağınız tutardan fazla var mı? Genişletmek için tıkla... Var hocam Wexiar dedi: İnternet alışverişine açık olduğuna emin misiniz? Papara genelde hata veriyor birkaç dakika bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İlk almaya çalıştığımda kapalıydı sorna açarak almayı denedim olmadı
Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.777 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #12 lordhan dedi: Var hocam İlk almaya çalıştığımda kapalıydı sorna açarak almayı denedim olmadı Genişletmek için tıkla... O zaman sanal kart açıp oradan ödeme yapın hocam. Ana kart bende de hata veriyor. Artı 0 Eksi Çözüm
lordhan dedi: Var hocam İlk almaya çalıştığımda kapalıydı sorna açarak almayı denedim olmadı Genişletmek için tıkla... O zaman sanal kart açıp oradan ödeme yapın hocam. Ana kart bende de hata veriyor.
KS KS lordhan Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #13 Wexiar dedi: O zaman sanal kart açıp oradan ödeme yapın hocam. Anakart bende de hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır denedim oldu hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi
Wexiar dedi: O zaman sanal kart açıp oradan ödeme yapın hocam. Anakart bende de hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır denedim oldu hocam teşekkürler.