Steam'e nasıl para yüklenir?

MehmetBayrak

Kilopat
İstediğim oyun indirime girmiş ve benim sadece 3 TL'ye ihtiyacım var. Arkadaşta bu para varmış fakat nasıl atacağımızı bilmiyoruz.

Size 3 TL'lik bir ürün alıp atabilir siz de satabilirsiniz ancak bu tabii ki çok uzun sürecektir ürünü aldıktan 1 hafta sonra takas edecek 1 hafta sonra siz satacaksınız ve ürün aldığınızda 3 TL'yse 1 TL'ye dahi düşebilir, ancak indirim olduğunu söylemişsiniz bunun dışında bir yol yok.

Arkadaşın sana hediye olarak alabilir.
Kartınla gamesatis vb. tarzı sitelerden Steam cüzdan kodu alabilirsin.
Kartınla veya telefonun faturalı değilse Steam'in içinden direk alabiliyorsun oyunları.

Banka, kredi, inial vb. karda sahip isen Steam'e para yüklemek yerine direkt oyuna satın ala tıklayıp kart ile sadece 3 TL yatırarak satın alabilirsin.
Hediye atılmasına veya fazla para yatırmana gerek yok.

Son düzenleme:
Şöyle yapsak olmaz mı ben 0.34TL'ye satılan kasayı 3.00TL yaptım arkadaş alsa bana gelmez mi?

Evet, gelir ama oradan komisyon kesiliyor. Sizin eşyanızı bulup satın alması gerekiyor. Kasalar da toplu olarak listeleniyor, satanları göstermiyor çünkü tüm kasalar aynı. Başka bir eşya bulup satmanız gerekli. @MehmetBayrak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…