Steam'e oyun çıkarmak

Enemy Supoted

Kilopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524073063
Merhabalar öncelikle Steam ile ilgili birkaç sorum olacak sizlere;
İlk olarak Steam oyunu ekleme adımlarında 100 USD istiyor. Bunu biliyorum. Lakin adımlarda şirket bilgisi istiyor. Ben henüz ilk oyun için bunu yapmak istemiyorum. Ne şirket açacak kadar başarı elde ettim ne de o kadar para kazanmayı hedefliyorum. Unreal ile yapıyoruz. Peki bu Unreal yayınlama işleminden sonra herhangi bir ücret alıyor mu bileniniz var mı? Son soru olarak bu çizim ksıımlarının uygulamaları aşırı pahalı. Ve ben bunları crackleyerek kullandım. Bunun için de bir yaptırımı olur mu bunları merak ediyorum.
Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam forumda bu işi baştan sona yapan 2-3 arkadaş vardı.
Biri oyununu 1 TL'ye satıyordu ismini hatırlayabilen varsa etiketlerse yardımcı olabilir.

Gerekli bilgileri bazı yerlerden topladım. Bakan arkadaşlar için 100 dolar aslında Steam kurunda ki dolarmış ama deneme şansım olmadı. Ek olarak şahıs olarak ekleme oluyor dendi. Herhangi bir tüzel kişilik istenmiyormuş. Ama kimlik banka uyuşması gerekiyormuş. Yardımcı olanlara teşekkürler.

1) Epic Games Store'da ücretsiz yayınlayabilirsin.(Web sitenin olması şart)

2) Eğer yılda 100.000$ gibi büyük meblağalar kazanıyorsan Epic Games'e komisyon vermek ile yükümlüsün. (Oyununu Unreal Engine ile yaptığını belirt. [Açılışta Made with Unreal Engine yazıp logo koyabilirsin.])

3) Ücretsiz olan Blender ile devam et. Crack belki ufak bir geliştirici için sorun olmayabilir ama ileride sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…