A AesgAziz Kilopat Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 338 Çözümler 2 5 Haziran 2021 #1 Bilgisayara format attım Witcher 3'ü silmedim Steam'i geri yükledikten sonra Steam'de oyun yüklenmemiş olarak gözüküyor, oyun dosyalarından oyunu açabiliyorum ama Save dosyalarım yok. Tekrar oyunu indirmek istemiyorum.
Bilgisayara format attım Witcher 3'ü silmedim Steam'i geri yükledikten sonra Steam'de oyun yüklenmemiş olarak gözüküyor, oyun dosyalarından oyunu açabiliyorum ama Save dosyalarım yok. Tekrar oyunu indirmek istemiyorum.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Haziran 2021 #11 AesgAziz dedi: Steam Cloud'a kayıt olmuyor muydu usta Genişletmek için tıkla... Save'ler eğer kapalı değilse (ki varsayılan olarak açık) Steam Cloud'a kayıt oluyordu, ben formattan sonra oynamıştım. Artı 0 Eksi
AesgAziz dedi: Steam Cloud'a kayıt olmuyor muydu usta Genişletmek için tıkla... Save'ler eğer kapalı değilse (ki varsayılan olarak açık) Steam Cloud'a kayıt oluyordu, ben formattan sonra oynamıştım.
SeyidFalan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.526 Makaleler 2 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #12 AesgAziz dedi: Steam Cloud'a kayıt olmuyor muydu usta Genişletmek için tıkla... Kayıt dosyalarının buluta gönderilemediğini var saydım, eğer bulutta var ise kayıt dosyan sorun çıkmaz. körbiginar dedi: Save'ler eğer kapalı değilse (ki varsayılan olarak açık) Steam Cloud'a kayıt oluyordu, ben formattan sonra oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Bende önce eski dizüstümde, sonra GFNOW'da, sonra da şu anda kullandığım cihazda aynı kayıt ile oynuyorum. körbiginar dedi: Save'ler eğer kapalı değilse (ki varsayılan olarak açık) Steam Cloud'a kayıt oluyordu, ben formattan sonra oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Bende önce eski dizüstümde, sonra GFNOW'da, sonra da şu anda kullandığım cihazda aynı kayıt ile oynuyorum. Son düzenleme: 5 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
AesgAziz dedi: Steam Cloud'a kayıt olmuyor muydu usta Genişletmek için tıkla... Kayıt dosyalarının buluta gönderilemediğini var saydım, eğer bulutta var ise kayıt dosyan sorun çıkmaz. körbiginar dedi: Save'ler eğer kapalı değilse (ki varsayılan olarak açık) Steam Cloud'a kayıt oluyordu, ben formattan sonra oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Bende önce eski dizüstümde, sonra GFNOW'da, sonra da şu anda kullandığım cihazda aynı kayıt ile oynuyorum. körbiginar dedi: Save'ler eğer kapalı değilse (ki varsayılan olarak açık) Steam Cloud'a kayıt oluyordu, ben formattan sonra oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Bende önce eski dizüstümde, sonra GFNOW'da, sonra da şu anda kullandığım cihazda aynı kayıt ile oynuyorum.