Steam'e Para Yükleme Sorunu

Salih Onur

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500
MSI MPG B550 GAMING PLUS
XFX RX 6600
Phanteks P300A
Sharkoon GoldZero 750W
Kioxia Exceria G2 1TB / Kioxia Exceria SATA
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Steam'e İninal kartım ile 10TL yükleyecektim fakat ilk defa aşağıdaki sorun ile karşılaştım :

"Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.

Not: Bazen kredi kartı şirketleri bu işlemleri hesap ekstrenizde 'tutar' fakat sizden ödeme almaz. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki hataları düzelttikten sonra, lütfen tekrar satın almayı deneyin."

Technopat'ta da böyle bir konu açılmış. Bazıları yetersiz bakiye diyor ama bakiyemden eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kredi kartınız ekli ise kaldırıp tekrar işlem yapın ekli bir kredi kartı olmasın ve bilgilerinizi doğru girdiğinizden emin olun genelde yanlış girilen bilgilerden bu hata alırsınız bazende steam den kaynaklı olur.

denedim ama olmadı

Kart tipini yanlış seçmiş olabilir misin? Örnek; Mastercard yerine Visa gibi.

doğru seçtim. İninal için mastercard

hertürlü yerde hata veriyor.

Tekrar başa al işlemleri sırası ile belkide farkında olmadan atladığın bir şey olabilir, kartın aktif olmayabilir, youtube gibi sitelerden başkaları nasıl yapmış onlara bakabilirsin, forumda illa ki bununla ilgili bir konu vardır, onları kontrol edebilirsin, ben paypal kullanıyorum ilk seferde aldım hatayı o da yanlış kart tipini seçmişim sonra fark ettim.

Bildiğim kadarıyla ininal ayda 1 kere 1 TL gibi bir fiyat bakiyeden alıyor yani 10 değil 9 TL olabilir hesabından internetten kontrol edebilirsin bakiyeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…