Çözüldü Steam'e para yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OKODENRO

Hectopat
Daha fazla  
Steam'e para yüklerken beklenmedik bir hata meydana geldi. Ödeme işleminiz tamamlanmadı birkaç dakika sonra tekrar deneyiniz diyor. Ben 10 defa denemişimdir ama halen Steam'e para yükleyemiyorum.

resim_2021-12-18_135722.png

Steam'ın sağ üst köşesinden profilinize tıklayarak hesap detaylarına gidin, ardından satın alma geçmişini görüntüle yazısına tıklayarak hali hazırda devam etmekte ama tamamlanamamış satın almanıza tıklayın ve iptal edin.

İnternet üzerinden Steam hesabınıza giriş yapın > sağ üstten isminize tıklayın > hesap detaylarına girin > satın alma geçmişini görüntüleye tıklayın > beklemede yazan satın alımlarının üzerine tıklayın > alt taraftan bu işlemi iptal ede tıklayın.

Bende bu hatayı bir türlü çözemedim. Steam desteğe yazdım onlarda çözemedi tek dedikleri bekleyin, bekleyin ve bekleyin. Bende bu yüzden artık hep Byno Game'den alıyorum.

İnternet üzerinden Steam hesabınıza giriş yapın > sağ üstten isminize tıklayın > hesap detaylarına girin > satın alma geçmişini görüntüleye tıklayın > beklemede yazan satın alımlarının üzerine tıklayın > alt taraftan bu işlemi iptal ede tıklayın.
YouTube'da görmüştüm bunu ve denedim de fakat olmadı :(

@332579 Aslında çok basit bir çözümü var, bizzat daha önce yaşadım. Üstte yazdığım şekilde çözdüm.
Ben daha once steamdan herhangi bir alim yapmadigim icin orası bos
Steam'ın sağ üst köşesinden profilinize tıklayarak hesap detaylarına gidin, ardından satın alma geçmişini görüntüle yazısına tıklayarak hali hazırda devam etmekte ama tamamlanamamış satın almanıza tıklayın ve iptal edin.
Ben steamdan herhangi bir alim yapmadigim icin orası boş

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı