Steam'e tekrar indirim gelir mi?

Ne fark var aralarında hocam Epic'den alma Steam'den al alacaksan diyenler çok olduğu için böyle bir ön yargım oluştu açıkçası.
Steam'de başarımlar, yorum yapma, profilde gösterme gibi daha iyi arayüz olduğu için diyorlar takma onları 200 TL alışverişe 130 TL indirim gibi fırsatlar varken mutlaka Epic'i kullan.

İndirim şu an devam ediyor ama arkadaşlar bir şey söylemek istiyorum gerçekten dilenmek istemem ama Detroit oyununu çok merak ediyorum 68.26 TL var 2-3 TL kart atabilecek var mı?

Genelde aynı oranda indirime girer. Tek fark o dönemde aynı anda çok fazla oyunun indirime girmesi. Tabii yeni çıkmış oyunlar da yıllar geçtikçe indirim miktarını arttırabilir.

Bir de bu indirim süresince herkese günlük ücretsiz oyun alma hakkı sunuyor sanırım Steam bilginiz var mı?

Steam'den yaklaşık 500-600 TL'lik oyun satın alacağım fakat indirimler nasıl sizce iyi mi? Her zaman bu şekil de oluyor mu? Özellikle Call of Duty serisi. Çok zor indirime giren oyun var ise öneriniz hangisi olurdu.
Çok zor indirime giren oyun Dark Souls Remastered. Bence gelecek indirimde de girmez ama sorunuza cevap vermiş olayım.

MW2'yi göremedim yeni halini MW1'i aldım Remastered sürümünü. Bir de WW2, Black Ops, Ghosts serilerine gelir mi acaba? Yenilenme bir de en eski oyunu olan Call of Duty 2'ye?
Öncelikle MWR'e 82₺ verdiysen hata yapmışsın. Zira 99 liraya IW+MWR birlikte satılıyor. WW2'ye bir yenilenme geleceğini sanmıyorum, şu anki durumu fazlasıyla yeterli. BO'ya ise bir güncelleme gelecektir fakat yakın gelecekte olacağını sanmıyorum. Ghosts'a ise gelmez, zaten pek fazla tutulmadı o oyun.

CoD 2'ye de gelmez ayrıca. CoD 2 ile uğraşmak yerine farklı oyun çıkarırlar.

Çok zor indirime giren oyun Dark Souls Remastered. Bence gelecek indirimde de girmez ama sorunuza cevap vermiş olayım.Eki Görüntüle 1289416

Önerebileceğiniz var mı hocam zor indirime girer ya da kolay girmez dediğiniz ona göre satın alacağım.

Haydaa evet hocam görmemişim ben onu ya şu an kaça gelir ki ıw yi de alsam.

@darkkaos91 IW şu an 68 liraya satılıyor. MWR'i ayrı olarak satın aldığın için 50 liralık bir zarara gireceksin IW'yi alman durumunda.

MWR'ı oynamadıysan iade et, iade gelince IW'nin "Digital Legacy" sürümünü satın alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…