T tugberkguven97 Hectopat Katılım 26 Ekim 2013 Mesajlar 4 28 Ekim 2013 #1 Arkadaşlar bende orjinal steam var. Steam'da def takıldım ama sevmedim. Steam uygun cfg olarak ne kullanayım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2013
Arkadaşlar bende orjinal steam var. Steam'da def takıldım ama sevmedim. Steam uygun cfg olarak ne kullanayım.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.369 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Kasım 2013 #2 CFG olarak bir yorum yapamayacağım. İnternette araştır. Bulursun.
AAK Hectopat Katılım 14 Temmuz 2012 Mesajlar 379 Daha fazla Meslek Öğrenci 10 Kasım 2013 #3 Cfg her oyuncuya özel bir ayardır. Başkasının Cfg'si pek işinize yaramaz diyebilirim. İnternetten araştırarak sadece bağlantı ve görüntü ayarlarını eklemeni tavsiye ediyorum Cfg'ne.
Cfg her oyuncuya özel bir ayardır. Başkasının Cfg'si pek işinize yaramaz diyebilirim. İnternetten araştırarak sadece bağlantı ve görüntü ayarlarını eklemeni tavsiye ediyorum Cfg'ne.