Tüm dijital oyun servislerindeki oyunlarımı Steam kütüphanemde birleştirmek (Steam hesabıma geçirmekten bahsetmiyorum oyunların kısayollarını kütüphaneme ekleyip ortak bir yerde toplanmasını istiyorum.) İstiyorum. Epic Games, Origin, Blizzard ve Uplay platformlarındaki oyunlarımı başarı ile ekledim. Sıra Riot Games oyunlarına gelince League of Legends ve Legends of Runeterr'a Steam kütüphaneme ekledikten sonra açılırken, Valorant oyununun kısayolunu ekleyebiliyorum ama oyunu açamıyorum. Şöyle bir hata alıyorum.
Oyunun masaüstü kısayolunun dosya konumunu ekleme şansınız varsa onu ekleyin. Çünkü valorant.exe'yi direkt açamazsınız önce vanguardın açılması gerekiyor.
Oyunun masaüstü kısayolunun dosya konumunu ekleme şansınız varsa onu ekleyin. Çünkü valorant.exe'yi direkt açamazsınız önce Vanguard'ın açılması gerekiyor.
Merhaba konuyu biraz geç gördüm ama yardımcı olmak isterim. Script yazarak bu sorunu çözebileceğimizi düşünüyorum. (Steam'in .CMD uzantılı dosyaları çalıştırıp çalıştırmadığını test etmedim.)
Bir dosya oluştur: herhangiBirİsim.cmd
Daha sonra aşağıdaki kodları bu dosya içerisine kaydet ve bu herhangiBirİsim.cmd dosyasının yolunu Steam'e ekle. Ya da test etmek için .CMD uzantılı dosyana çift tıkla.
Oyunun masaüstü kısayolunun dosya konumunu ekleme şansınız varsa onu ekleyin. Çünkü valorant.exe'yi direkt açamazsınız önce Vanguard'ın açılması gerekiyor.
Merhaba konuyu biraz geç gördüm ama yardımcı olmak isterim. Script yazarak bu sorunu çözebileceğimizi düşünüyorum. (Steam'in .CMD uzantılı dosyaları çalıştırıp çalıştırmadığını test etmedim.)
Bir dosya oluştur: herhangiBirİsim.cmd
Daha sonra aşağıdaki kodları bu dosya içerisine kaydet ve bu herhangiBirİsim.cmd dosyasının yolunu Steam'e ekle. Ya da test etmek için .CMD uzantılı dosyana çift tıkla.
@Covanninin yorumunu da dikkate alaraktan betiği şu şekilde güncelledim.
Hocam konu biraz eski ama Steam CMD kabul etmiyor. Bende Steam geniş ekran kullandığım için bilgisayardaki tüm oyunların Steam'de olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?