Steam'e Valorant nasıl eklenir?

fuNuf

Kilopat
Daha fazla  
Tüm dijital oyun servislerindeki oyunlarımı Steam kütüphanemde birleştirmek (Steam hesabıma geçirmekten bahsetmiyorum oyunların kısayollarını kütüphaneme ekleyip ortak bir yerde toplanmasını istiyorum.) İstiyorum. Epic Games, Origin, Blizzard ve Uplay platformlarındaki oyunlarımı başarı ile ekledim. Sıra Riot Games oyunlarına gelince League of Legends ve Legends of Runeterr'a Steam kütüphaneme ekledikten sonra açılırken, Valorant oyununun kısayolunu ekleyebiliyorum ama oyunu açamıyorum. Şöyle bir hata alıyorum.

1618641055407.png

Kısayolu eklediğim yer:
C:\riot Games\VALORANT\live\VALORANT.exe

C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Riot Games\VALORANT.exe (Bunu da denedim)

Nasıl Valorant'ı Steam üzerinden çalıştırabilirim?

Oyunun masaüstü kısayolunun dosya konumunu ekleme şansınız varsa onu ekleyin. Çünkü valorant.exe'yi direkt açamazsınız önce vanguardın açılması gerekiyor.

Merhaba konuyu biraz geç gördüm ama yardımcı olmak isterim. Script yazarak bu sorunu çözebileceğimizi düşünüyorum. (Steam'in .CMD uzantılı dosyaları çalıştırıp çalıştırmadığını test etmedim.)

Bir dosya oluştur: herhangiBirİsim.cmd
Daha sonra aşağıdaki kodları bu dosya içerisine kaydet ve bu herhangiBirİsim.cmd dosyasının yolunu Steam'e ekle. Ya da test etmek için .CMD uzantılı dosyana çift tıkla.

Oyunun masaüstü kısayolunun dosya konumunu ekleme şansınız varsa onu ekleyin. Çünkü valorant.exe'yi direkt açamazsınız önce Vanguard'ın açılması gerekiyor.

@Covanninin yorumunu da dikkate alaraktan betiği şu şekilde güncelledim.

Kod:
@echo off

echo "Vanguard'ı başlatılıyor..."
start "" "C:\Program Files\Riot Vanguard\vgc.exe"

echo "Vanguard'ın başlaması için bekleniyor..."
timeout /t 10 /nobreak >nul

echo "Vanguard'ın çalışıp çalışmadığını kontrol ediliyor..."
tasklist /FI "IMAGENAME eq vgc.exe" | find /I "vgc.exe" >nul 2>&1

if %ERRORLEVEL% == 0 (
 echo "Vanguard başarıyla başlatıldı. Valorant açılıyor..."
 start "" "C:\Riot Games\VALORANT\live\VALORANT.exe"
) else (
 echo "Vanguard başlatılamadı. Lütfen Vanguard'ın düzgün kurulduğundan ve çalıştığından emin olun."
)

pause

Eğer .CMD uzantılı dosyaları Steam kabul etmiyorsa buraya yazıver sana bu kodları .exe ye dönüştüreyim. İyi Sosyaller.

Merhaba konuyu biraz geç gördüm ama yardımcı olmak isterim. Script yazarak bu sorunu çözebileceğimizi düşünüyorum. (Steam'in .CMD uzantılı dosyaları çalıştırıp çalıştırmadığını test etmedim.)

Bir dosya oluştur: herhangiBirİsim.cmd
Daha sonra aşağıdaki kodları bu dosya içerisine kaydet ve bu herhangiBirİsim.cmd dosyasının yolunu Steam'e ekle. Ya da test etmek için .CMD uzantılı dosyana çift tıkla.

@Covanninin yorumunu da dikkate alaraktan betiği şu şekilde güncelledim.

Kod:
@echo off.

echo "Vanguard'ı başlatılıyor..."
start "" "C:\Program Files\Riot Vanguard\vgc.exe"

echo "Vanguard'ın başlaması için bekleniyor..."
timeout /t 10 /nobreak >nul

echo "Vanguard'ın çalışıp çalışmadığını kontrol ediliyor..."
tasklist /FI "IMAGENAME eq vgc.exe" | find /I "vgc.exe" >nul 2>&1

if %ERRORLEVEL% == 0 (
 echo "Vanguard başarıyla başlatıldı. Valorant açılıyor..."
 start "" "C:\Riot Games\VALORANT\live\VALORANT.exe"
) else (
 echo "Vanguard başlatılamadı. Lütfen Vanguard'ın düzgün kurulduğundan ve çalıştığından emin olun."
)

pause.

Eğer .CMD uzantılı dosyaları Steam kabul etmiyorsa buraya yazıver sana bu kodları .exe ye dönüştüreyim. İyi sosyaller.

Hocam konu biraz eski ama Steam CMD kabul etmiyor. Bende Steam geniş ekran kullandığım için bilgisayardaki tüm oyunların Steam'de olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı