bulut1 Picopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #1 Ben Steam'e 5 dolar yatırdım kartdan da alım yapıldı ama cüzdana eklenmedi 5 dolar. Satın alma geçmişinde de beklemede yazıyor. Bekleyen satın alım yazıyor.
Ben Steam'e 5 dolar yatırdım kartdan da alım yapıldı ama cüzdana eklenmedi 5 dolar. Satın alma geçmişinde de beklemede yazıyor. Bekleyen satın alım yazıyor.
BakıcıArthurMorgan Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 913 Çözümler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı 24 Aralık 2024 #2 bulut1 dedi: Ben Steam'e 5 dolar yatırdım kartdan da alım yapıldı ama cüzdana eklenmedi 5 dolar. Satın alma geçmişinde de beklemede yazıyor. Bekleyen satın alım yazıyor. Genişletmek için tıkla... Beklemeniz lazım hocam.
bulut1 dedi: Ben Steam'e 5 dolar yatırdım kartdan da alım yapıldı ama cüzdana eklenmedi 5 dolar. Satın alma geçmişinde de beklemede yazıyor. Bekleyen satın alım yazıyor. Genişletmek için tıkla... Beklemeniz lazım hocam.
bulut1 Picopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #3 BakıcıArthurMorgan dedi: Beklemeniz lazım hocam. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürer
H horrorcity Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #4 bulut1 dedi: Ben Steam'e 5 dolar yatırdım kartdan da alım yapıldı ama cüzdana eklenmedi 5 dolar. Satın alma geçmişinde de beklemede yazıyor. Bekleyen satın alım yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bazen öyle oluyor yarına kadar bekle hesabına gelmezse destek açarsın. bulut1 dedi: Ne kadar sürer. Genişletmek için tıkla... 1 veya 2 gün bekle hesabına gelmezse destek açarsın.
bulut1 dedi: Ben Steam'e 5 dolar yatırdım kartdan da alım yapıldı ama cüzdana eklenmedi 5 dolar. Satın alma geçmişinde de beklemede yazıyor. Bekleyen satın alım yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bazen öyle oluyor yarına kadar bekle hesabına gelmezse destek açarsın. bulut1 dedi: Ne kadar sürer. Genişletmek için tıkla... 1 veya 2 gün bekle hesabına gelmezse destek açarsın.
BakıcıArthurMorgan Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 913 Çözümler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı 24 Aralık 2024 #5 bulut1 dedi: Ne kadar sürer Genişletmek için tıkla... Hocam bekleyin bir süre yarına kadar veya 1-2 saat.
bulut1 dedi: Ne kadar sürer Genişletmek için tıkla... Hocam bekleyin bir süre yarına kadar veya 1-2 saat.
H horrorcity Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #6 bulut1 dedi: Ben Steam'e 5 dolar yatırdım kartdan da alım yapıldı ama cüzdana eklenmedi 5 dolar. Satın alma geçmişinde de beklemede yazıyor. Bekleyen satın alım yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bir de ne zaman 5 dolar yatırdınız yeni yatırdıysanız 7 iş günü de sürebilir.
bulut1 dedi: Ben Steam'e 5 dolar yatırdım kartdan da alım yapıldı ama cüzdana eklenmedi 5 dolar. Satın alma geçmişinde de beklemede yazıyor. Bekleyen satın alım yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bir de ne zaman 5 dolar yatırdınız yeni yatırdıysanız 7 iş günü de sürebilir.
fy93 Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 911 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #7 o hesaptan ilk defa yapıyorsan biraz zaman alır ertesine güne bile kalır.