v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 5 Mart 2021 #1 Topluluk büyükelçisi rozetini kazanmam için video yüklemem lazım. Fakat Google oturum açmama bir türlü izin vermiyor. Sürekli "bu tarayıcı veya uygulama güvenli olmayabilir." hatasını verip oturumu açmıyor. Ne yapmam lazım?
Topluluk büyükelçisi rozetini kazanmam için video yüklemem lazım. Fakat Google oturum açmama bir türlü izin vermiyor. Sürekli "bu tarayıcı veya uygulama güvenli olmayabilir." hatasını verip oturumu açmıyor. Ne yapmam lazım?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 5 Mart 2021 #2 Kesin bir çözümü yok sanırım. Ben 3 gün boyunca deneyip durdum, en sonunda oldu. Gün içerisinde farklı saatlerde deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Kesin bir çözümü yok sanırım. Ben 3 gün boyunca deneyip durdum, en sonunda oldu. Gün içerisinde farklı saatlerde deneyebilirsiniz.
Atu Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #3 Bende de olmuştu Steam'i Google'dan açarsanız düzelebilir Belki. Artı 0 Eksi