Steam'e Yüksek Miktarda Para Yatırınca Kesinti Olur mu?

Kağan 72

Hectopat
Merhaba!
Steam'e IRacing isimli yarış oyunu için yüklü miktarda para yatırmak istiyorum (2500-3000 TL). Ama birkaç sorum var. 1) Steam'e ININAL üzerinden para yatirdigimda herhangi bir para kesintisi olur mu (ININAL in para kesmesi disinda Steam'de)? 2) IRacing isimli oyunda, her şey dolar üzerinden. Ödeme işlemine geçtiğimde TL üzerinde ödeyebiliyorum. Ama dolar dan TL'ye geçerken herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Sadece Steam'e bağlayıp dolardan TL'ye çevriliyor o kadar. Sadece herhangi bir problem olup olmayacgini sormak istedim.
Teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'e kendi sitesi üzerinden aracısız şekilde para yüklerseniz bankanız haricinde para kesintisi olmaz. Oyun içinde satış dolar olsa bile Steam kuru ile sizden TL çeker, yani bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Ayrıca bildiğim kadarıyla Steam'e Para ekle sayfası üzerinden tek seferde en fazla 200 TL bakiye eklenebiliyor, (oyun içerisinden daha fazla eklenebilir.) bunu da aklında tutman gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…