Merhaba, Steam'i açtığımda bazen bilgisayarım donuyor kalıyor, hiç bir şey yapamıyorum. Çoğu zaman böyle oluyor. Yardımcı olur musunuz ? @Murat5038@THE_MILLER@son_goku
Hangi antivirüsü kullanıyorsun. Steam açılırken başka açık program var mı? Donduktan sonra hata alıyor musun?
Eğer sosyalde 1 hafta içinde senden imzamdaki raporlardan birini istemedi isem şu rapor sonuçlarını paylaşın;
Sistem tarama 1 ve 2, Aida64 raporu ve altta verdiğim yerki raporu paylaşın sonuçlarını; [Rehber] Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak | Technopat Sosyal
Uygulama, kur ve sistem.
Hangi antivirüsü kullanıyorsun. Steam açılırken başka açık program var mı? Donduktan sonra hata alıyor musun?
Eğer sosyalde 1 hafta içinde senden imzamdaki raporlardan birini istemedi isem şu rapor sonuçlarını paylaşın;
Sistem tarama 1 ve 2, Aida64 raporu ve altta verdiğim yerki raporu paylaşın sonuçlarını; [Rehber] Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak | Technopat Sosyal
Uygulama, kur ve sistem.
Lisanslı ESET Smart Security kullanıyorum. Steam açıkken Chrome, Skype açık oluyor. Donduktan sonra PC tepkisiz kalıyor ve güç düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum. 1 hafta içinde benden Sistem Tarama 1 ve 2 raporlarını istemiştiniz.
Systeminfo raporunda güncel değil gözüküyordu. Eğer güncelledikten sonra düzelme olmadı ise eski bir sürüm deneyin. Düzelmezse güncel rapor sonuçlarını atarsınız.