B Bi Arkadaşa Bakıcaktım Kilopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 826 26 Haziran 2016 #1 Arkadaşlar 200 GB C, 800 GB D diskim var. D'yi arşiv yapmak için büyük ayırdım. Steam'i direk D'ye kurarsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım ? Format attığımda çünkü D'yi formatlamayacağım, oyunlar vs. hepsi D'de dursun istiyorum.
Arkadaşlar 200 GB C, 800 GB D diskim var. D'yi arşiv yapmak için büyük ayırdım. Steam'i direk D'ye kurarsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım ? Format attığımda çünkü D'yi formatlamayacağım, oyunlar vs. hepsi D'de dursun istiyorum.
rosberq Hectopat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 124 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 26 Haziran 2016 #2 Bir sorun yaşamazsın. Ben kurmuştum ve sorun çıkmamıştı.