Keremstein Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2017 #1 Yeni bir HDD aldım ve Steam'ı olduğu gibi ona aktarmak istiyorum ama nasıl yapacağım? Yine C ve D gözüküyor başka bir şey gözükmüyor. 340 GB Steam klasörü yeniden indirmek istemem. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2017
Yeni bir HDD aldım ve Steam'ı olduğu gibi ona aktarmak istiyorum ama nasıl yapacağım? Yine C ve D gözüküyor başka bir şey gözükmüyor. 340 GB Steam klasörü yeniden indirmek istemem.
Alex de Souza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 1.209 Makaleler 1 Çözümler 4 5 Haziran 2017 #2 Satın aldığın disk D: ise yapacağın ilk iş ... O diske steam yüklemek daha sonra, oyunların kurulu olduğu klasörleri kopyalayacaksın.
Satın aldığın disk D: ise yapacağın ilk iş ... O diske steam yüklemek daha sonra, oyunların kurulu olduğu klasörleri kopyalayacaksın.
Keremstein Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2017 #3 Tamamdır hallettim. Disk biçimlendir kısmından 800 GB oyunlara ayırdım ve Steam' ı oraya kopyalıyorum.
Tamamdır hallettim. Disk biçimlendir kısmından 800 GB oyunlara ayırdım ve Steam' ı oraya kopyalıyorum.