Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 23 Nisan 2019 #11 217099 dedi: Paranın gönderileceği yeri Steam cüzdanım olarak seçtiyseniz hemen geliyor zaten. Ama kredi kartında işler biraz uzuyor. Merak etmeyin, iptal de etmeyin en geç 3 hafta içerisinde gelecektir. Sabırlı olun. Ben de bekliyordum zamanında . Genişletmek için tıkla... İşte ben de Steam cüzdanı seçtim hemen gelmedi onu diyorum. Karta seçmedim. 3 gün oldu gelmiyor.
217099 dedi: Paranın gönderileceği yeri Steam cüzdanım olarak seçtiyseniz hemen geliyor zaten. Ama kredi kartında işler biraz uzuyor. Merak etmeyin, iptal de etmeyin en geç 3 hafta içerisinde gelecektir. Sabırlı olun. Ben de bekliyordum zamanında . Genişletmek için tıkla... İşte ben de Steam cüzdanı seçtim hemen gelmedi onu diyorum. Karta seçmedim. 3 gün oldu gelmiyor.
SeMrUkXR Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 23 17 Haziran 2021 #12 Caner Uncu dedi: İşte ben de Steam cüzdanı seçtim hemen gelmedi onu diyorum. Karta seçmedim. 3 gün oldu gelmiyor. Genişletmek için tıkla... aga ne oldu parayı iade ettiler mi ?
Caner Uncu dedi: İşte ben de Steam cüzdanı seçtim hemen gelmedi onu diyorum. Karta seçmedim. 3 gün oldu gelmiyor. Genişletmek için tıkla... aga ne oldu parayı iade ettiler mi ?