Steam'ın alan ayırması nasıl engellenir?

TheOjnan

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Bugün Dirt Rally indirecektim alan açtım. 50 GB bir alan vardı oyunda 35 istiyor ancak sanırsam Steam'ın alan ayırması yüzünden 8 GB kaldı. Nasıl kapatabilirim bunu? Veya normalde de mi böyle? Gerçekten her oyun indirmemde aynı sorun eskiden indirdiğimde her zaman oyun indikten sonra alan açılıyor. Bunun alan ayırmasından dolayı olduğunu düşünüyorum acaba neden oluyor bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu indirme sırasında alan dolup sorun çıkarmasın diye alınmış bir önlem olduğunu düşünüyorum. Engellemenin bir yolu yok. Atıyorum 10 GB boyutunda bir oyun indireceksiniz, indir butonuna tıkladığınız anda Steam oyunun indikten sonra toplam kaplayacağı alan kadar diskte yer doldurur.

Oyunu indirme sırasında alan dolup sorun çıkarmasın diye alınmış bir önlem olduğunu düşünüyorum. Engellemenin bir yolu yok. Atıyorum 10 GB boyutunda bir oyun indireceksiniz, indir butonuna tıkladığınız anda Steam oyunun indikten sonra toplam kaplayacağı alan kadar diskte yer doldurur.

Ama zaten istese kendisi de durdurabilir indirmeyi illa alan ayırmasına gerek yok diye düşünüyorum.

Eğer şimdi başlatırsam alan biter mi 8 GB kaldı yoksa kendisi açar mı 1 keresinde öyle olmuştu çünkü.
1631392187932.png

Arkadaşlar anlamadığım bir şekilde kendi kendine alan açılıyor :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı