A ahmetkrdmn Femtopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar ailemin "Steam" adlı uygulamanın çalıştığını görmemesi lazım bunu görev yöneticisinden nasıl kaldırabilirim (silmeden)
Arkadaşlar ailemin "Steam" adlı uygulamanın çalıştığını görmemesi lazım bunu görev yöneticisinden nasıl kaldırabilirim (silmeden)
A AktS Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #11 ahmetkrdmn dedi: Bilgisayarı başlattığımda en altta siyah bir yer var üzerinde Microsoft Edge klasör cortana Genişletmek için tıkla... Görev çubuğunda Steam ikonuna sağ tıklayıp "Bu programı görev çubuğundan kaldır" seçeneğine basın. Artı 0 Eksi
ahmetkrdmn dedi: Bilgisayarı başlattığımda en altta siyah bir yer var üzerinde Microsoft Edge klasör cortana Genişletmek için tıkla... Görev çubuğunda Steam ikonuna sağ tıklayıp "Bu programı görev çubuğundan kaldır" seçeneğine basın.
KS KS A ahmetkrdmn Femtopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #12 AktS dedi: Görev çubuğunda Steam ikonuna sağ tıklayıp "Bu programı görev çubuğundan kaldır" seçeneğine basın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın altındaki çubuk. Artı 0 Eksi
AktS dedi: Görev çubuğunda Steam ikonuna sağ tıklayıp "Bu programı görev çubuğundan kaldır" seçeneğine basın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın altındaki çubuk.
A AktS Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #13 ahmetkrdmn dedi: Bilgisayarın altındaki çubuk. Genişletmek için tıkla... Tamam bende aynı şeyden bahsediyorum dostum buyur ekran fotoğrafımı bir daha atayım bu çubuktan bahsetmiyor musun? Screenshot Artı 0 Eksi
ahmetkrdmn dedi: Bilgisayarın altındaki çubuk. Genişletmek için tıkla... Tamam bende aynı şeyden bahsediyorum dostum buyur ekran fotoğrafımı bir daha atayım bu çubuktan bahsetmiyor musun? Screenshot
KS KS A ahmetkrdmn Femtopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #14 ahmetkrdmn dedi: Bilgisayarın altındaki çubuk. Genişletmek için tıkla... Ekranın. AktS dedi: Tamam bende aynı şeyden bahsediyorum dostum buyur ekran fotoğrafımı bir daha atayım bu çubuktan bahsetmiyor musun? Screenshot Genişletmek için tıkla... Evet dostum fakat Steam'e sağ tıkladım hiçbir şey olmadı ahmetkrdmn dedi: Ekranın. Evet dostum fakat Steam'e sağ tıkladım hiçbir şey olmadı Genişletmek için tıkla... Görev çubuğundan kaldır yazısı yani. Artı 0 Eksi
ahmetkrdmn dedi: Bilgisayarın altındaki çubuk. Genişletmek için tıkla... Ekranın. AktS dedi: Tamam bende aynı şeyden bahsediyorum dostum buyur ekran fotoğrafımı bir daha atayım bu çubuktan bahsetmiyor musun? Screenshot Genişletmek için tıkla... Evet dostum fakat Steam'e sağ tıkladım hiçbir şey olmadı ahmetkrdmn dedi: Ekranın. Evet dostum fakat Steam'e sağ tıkladım hiçbir şey olmadı Genişletmek için tıkla... Görev çubuğundan kaldır yazısı yani.
A AktS Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #15 ahmetkrdmn dedi: Ekranın. Evet dostum fakat Steam'e sağ tıkladım hiçbir şey olmadı Genişletmek için tıkla... Sana zahmet ekran fotoğrafı yollayabilirmisin? Artı 0 Eksi
ahmetkrdmn dedi: Ekranın. Evet dostum fakat Steam'e sağ tıkladım hiçbir şey olmadı Genişletmek için tıkla... Sana zahmet ekran fotoğrafı yollayabilirmisin?
KS KS A ahmetkrdmn Femtopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #16 AktS dedi: Sana zahmet ekran fotoğrafı yollayabilirmisin? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
AktS dedi: Sana zahmet ekran fotoğrafı yollayabilirmisin? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bilmiyorum.
A AktS Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #17 Bu linkten hızlı ekran görüntüsü alma programını indirebilirsin. Lightshot — ekran alıntısı aracı Mac & Win için Artı 0 Eksi
Bu linkten hızlı ekran görüntüsü alma programını indirebilirsin. Lightshot — ekran alıntısı aracı Mac & Win için
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 13 Ocak 2021 #18 Buradan daha az ayrıntıya bas, o zaman Steam arkaplanda görülmez. Başka türlü gizlenmez bir kere açılınca: Bir de sağ tık yapıp çıkışa bas, o zaman görünmez sen açmadıkça, ve kısayolları kaldır: Ve sürekli açılmaması için başlangıçta açılmamasını sağla. Artı 0 Eksi
Buradan daha az ayrıntıya bas, o zaman Steam arkaplanda görülmez. Başka türlü gizlenmez bir kere açılınca: Bir de sağ tık yapıp çıkışa bas, o zaman görünmez sen açmadıkça, ve kısayolları kaldır: Ve sürekli açılmaması için başlangıçta açılmamasını sağla.
KS KS A ahmetkrdmn Femtopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #19 Kurulu AktS dedi: Bu linkten hızlı ekran görüntüsü alma programını indirebilirsin. Lightshot — ekran alıntısı aracı Mac & Win için Genişletmek için tıkla... Kurulumu yaptım şimdi ne yapmalıyım Akif9748 dedi: Buradan daha az ayrıntıya bas, o zaman Steam arkaplanda görülmez. Başka türlü gizlenmez bir kere açılınca: Eki Görüntüle 833134 Bir de sağ tık yapıp çıkışa bas, o zaman görünmez sen açmadıkça, ve kısayolları kaldır: Eki Görüntüle 833136 Ve sürekli açılmaması için başlangıçta açılmamasını sağla. Genişletmek için tıkla... Kısayolları nasıl kaldıracağım? Artı 0 Eksi
Kurulu AktS dedi: Bu linkten hızlı ekran görüntüsü alma programını indirebilirsin. Lightshot — ekran alıntısı aracı Mac & Win için Genişletmek için tıkla... Kurulumu yaptım şimdi ne yapmalıyım Akif9748 dedi: Buradan daha az ayrıntıya bas, o zaman Steam arkaplanda görülmez. Başka türlü gizlenmez bir kere açılınca: Eki Görüntüle 833134 Bir de sağ tık yapıp çıkışa bas, o zaman görünmez sen açmadıkça, ve kısayolları kaldır: Eki Görüntüle 833136 Ve sürekli açılmaması için başlangıçta açılmamasını sağla. Genişletmek için tıkla... Kısayolları nasıl kaldıracağım?