Steam'in devri

JUST HELPER

Centipat
Evet, gelip konuşma vakti geldi. Steam devir hakkında herkes düşüncelerini serbest bir şekilde aşağıda belirtsin.

Öncelikle ben başlamak istiyorum:

İlk başta CS:GO oyununu ücretsiz yaptilar ve hile artışı oldu. Bunun ücretsiz olmasıyla birlikte önceden 25'TL'ye alanlar da artık oyunu bırakmaya başladı: Bu Steam'ın çok büyük bir devir sorunu sonra rank sistemini kaldirdilar. Madem böyle olacağini biliyordun bay Valve neden ilk başta ücretsiz yaptın? Amacları artik 25 TL'ye az alındıgını gorunce ınsanların Prime olması için 77, 5'e satmaya başladılar, şimdi 123 TL gibi bir fiyatı olmuş sanırım. Oyunu zam yapmak için yapmayin. 25 TL iken ile şimdi 123 TL iken arasında çok büyük bir fark var oyuncu sayısında. Bu devir çok kötü oldu. Çoğu kişi artik CS:GO'yu bırakmaya başladi.

Artik hepimiz 90 derece açıyla Valorant'a döndük.
Steam'ın bu devri benim hiç hoşuma gitmedi ve çoğu insanin hoşuna gitmeyecektir.
Evet dostlar, sizin de bilgidiğiniz böyle yaptigi devirler varsa aşağida belirtirseniz sevinirim.
@Recepbaltas @aligungor siz de fikirlerinizi belirtirseniz seviniriz.

Valorant'a dönenler kimler? Hepimiz derken kac kisi mesela?

Çoğu kişi artık CS:GO'yu bırakmaya başladı.

Günlük neredeyse 1 milyon kisi tarafindan oynaniyor. Sizin birakmis olmaniz, CS: GO'nun hala zirvede ve en cok oynanan oyun oldugu gercegini degistirmez.

Diger meseleye gelecek olursak o konuda haklisiniz. Bu konuda ise kimse Valve'in islerine akil erdiremez. Adamlar kafalarina göre takiliyorlar. Bana kalirsa oyunu hicbir zaman ücretsiz yapmazdim.

9 yıllık oyun. Adam paralı yapsa da, ücretsiz yapsa da ilk çıktığı dönemdeki kadar oynanmaz. Bu normaldir. Oyunun en az kendisi kadar büyük rakipleri var. Hangisi oyuncuya daha çok hitap ederse, oyuncular haklı olarak onu seçer. CS'nin şu dönemde bile milyonlarca aktif oyuncusu var. Bu durumun parayla alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Boş konu CS:GO'ya insan çekmek adına yapılmış kontrollü bir hareketti bedava yapımı ve 25 TL'ye alanların hiçbiri bırakmadı çünkü onlar "Prime" idi F2P'ler ile oynamıyorlardı ki F4P'ler Valorant'a dönsün bir zahmet başka beleş oyun yok çünkü.

Ben Valorant'a döndüm.

Bu soruyu yöneltmemin sebebi su. CS: GO'dan sikayetci olanlarin cogu sürekli Valorant'a döndüm diyor. Yani bir nevi kiyaslama mevcut. Olabilir, insan sürekli ayni oyunu oynamaktan bikmistir, ya da cesitli sebeplerden dolayi farkli bir oyuna yönelmek istemistir. Bu gayet normal. Kac kisi birakti derken, bu sayinin CS: GO'yu etkilemeyecek kadar düsük olduguna vurgu yapmak istedim.

Valorant'a dönerek CS: GO'ya darbe vurmus, oyunu bitirme noktasina getirmis gibi yorum yapanlari pek anlayisla karsilayamiyorum. Oyun hala eskisi kadar oynaniyor. Günlük istatistikler de bunu acik bir sekilde kanitliyor zaten. Yaklasik 4 yildir forumlarda sürekli ayni seyle karsilasiyorum. CS: GO bitti, CS: GO batti, CS: GO'yu su oyunlar bitirecek gibi. Ben ise diyorum ki, Valve yeni bir CS oyunu cikarana kadar CS: GO bitmeyecek.

CS: GO'nun popüler bir oyun olmasinin bircok sebebi var. Bu baglamda (Recep Baltas diyesi) CS: GO kolay kolay bitecek veya oyuncu sayisi asiri derecede azalacak bir oyun degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…