Çözüldü Steam'in hep CD key istemesi nasıl engellenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

birazsorumvar

Centipat
Steam'den bir oyun aldım, giriş yaparken her seferinde bana bir CD'key veriyor ve oyunda bunu girmem gerektiğini söylüyor. Bu sizde de oluyor mu? Yoksa belli başlı bazı oyunlarda mı geçerli?
Ben korsana karşı bir önlem olabilir diye düşündüm ama yine de sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Açılan CD anahtarı penceresinde ''Bunu bana bir daha gösterme.'' diye bir seçenek var, onu işaretlemeniz lazım. CD anahtarı lazım olduğu zaman kütüphanedeyken oyuna sağ tık > yönet > CD Anahtarları konumunda bulursunuz zaten.
Steam'den bir oyun aldım, giriş yaparken her seferinde bana bir CD'key veriyor ve oyunda bunu girmem gerektiğini söylüyor. Bu sizde de oluyor mu? Yoksa belli başlı bazı oyunlarda mı geçerli?
Ben korsana karşı bir önlem olabilir diye düşündüm ama yine de sormak istedim.

Bende de Mount Blade warbanda oluyordu keyi hiç girmedim girecek yerde bulamadım, sonra Online falan girmeyi denedim bir sıkıntı çıkarmad, ama sizin key girecek bir yer varsa oyunda keyi kesinlikle girin.

Açılan CD anahtarı penceresinde ''Bunu bana bir daha gösterme.'' diye bir seçenek var, onu işaretlemeniz lazım. CD anahtarı lazım olduğu zaman kütüphanedeyken oyuna sağ tık > yönet > CD Anahtarları konumunda bulursunuz zaten.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı