aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #11 490836 dedi: Moderasyona not: Başlığı yanlış değiştirmişsiniz. Konu Steam'in yeni arama çubuğu ile alakalı bir konu. Ayrıca zaten yeni beta arayüzüyle ilgili konu var. Arama çubuğu ile ilgili konu yoktu, artık var. Genişletmek için tıkla... Betaya girmeden önce kontrol etmiştim söylediğin olay ordada vardı betaya özel bir olay olduğunu sanmıyorum.
490836 dedi: Moderasyona not: Başlığı yanlış değiştirmişsiniz. Konu Steam'in yeni arama çubuğu ile alakalı bir konu. Ayrıca zaten yeni beta arayüzüyle ilgili konu var. Arama çubuğu ile ilgili konu yoktu, artık var. Genişletmek için tıkla... Betaya girmeden önce kontrol etmiştim söylediğin olay ordada vardı betaya özel bir olay olduğunu sanmıyorum.
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2023 #12 aionthearete dedi: Betaya girmeden önce kontrol etmiştim söylediğin olay ordada vardı betaya özel bir olay olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben kendi yazdıklarımda bir kere bile beta yazısını kullanmadım zaten. Başlığa "beta" kelimesini ekleyen kişi konuyu onaylayan moderatör.
aionthearete dedi: Betaya girmeden önce kontrol etmiştim söylediğin olay ordada vardı betaya özel bir olay olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben kendi yazdıklarımda bir kere bile beta yazısını kullanmadım zaten. Başlığa "beta" kelimesini ekleyen kişi konuyu onaylayan moderatör.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 5 Mayıs 2023 #13 Biraz geç oldu gelmesi ama yine de görmek güzel.
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #14 490836 dedi: Ben kendi yazdıklarımda bir kere bile beta yazısını kullanmadım zaten. Başlığa "beta" kelimesini ekleyen kişi konuyu onaylayan moderatör. Genişletmek için tıkla... Anladım artık diye başlayınca bir de başlıkta beta yazısını görünce beta da geldi demek istediğinizi sandım.
490836 dedi: Ben kendi yazdıklarımda bir kere bile beta yazısını kullanmadım zaten. Başlığa "beta" kelimesini ekleyen kişi konuyu onaylayan moderatör. Genişletmek için tıkla... Anladım artık diye başlayınca bir de başlıkta beta yazısını görünce beta da geldi demek istediğinizi sandım.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 5 Mayıs 2023 #15 Bu yeni arayüzler gayet hoş duruyor. O eski külüstür görünümden kurtulmuş daha modern bir hale gelmiş.
Bu yeni arayüzler gayet hoş duruyor. O eski külüstür görünümden kurtulmuş daha modern bir hale gelmiş.