bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 23 Temmuz 2021 #1 Merhaba. Son zamanlarda Steam Deck duyurulunca işletim sisteminin 3.0'a çıktığını gördüm ve denemek istedim. (Merak etmeyin USB'ye atmasını, Dual boot etmesini biliyorum), ama sizce kullanmalı mıyım? (Kuracağım sistem ortak kullanım değil) Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2021
Merhaba. Son zamanlarda Steam Deck duyurulunca işletim sisteminin 3.0'a çıktığını gördüm ve denemek istedim. (Merak etmeyin USB'ye atmasını, Dual boot etmesini biliyorum), ama sizce kullanmalı mıyım? (Kuracağım sistem ortak kullanım değil)
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 23 Temmuz 2021 #2 3.0 surumunun kurulum imaji yayinlanmadi ki.
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 23 Temmuz 2021 #3 runit dedi: 3.0 surumunun kurulum imaji yayinlanmadi ki. Genişletmek için tıkla... Beta SteamOS ISO now available for testing :: Steam Universe Discussion about SteamOS, Beta Hardware, and Big Picture Mode. steamcommunity.com
runit dedi: 3.0 surumunun kurulum imaji yayinlanmadi ki. Genişletmek için tıkla... Beta SteamOS ISO now available for testing :: Steam Universe Discussion about SteamOS, Beta Hardware, and Big Picture Mode. steamcommunity.com
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 23 Temmuz 2021 #4 bruhmomentumtr dedi: Beta SteamOS ISO now available for testing :: Steam Universe Discussion about SteamOS, Beta Hardware, and Big Picture Mode. steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Tarihe bakar misin? 2014 diyor ki bu zaten 2.0 surumunun linki.
bruhmomentumtr dedi: Beta SteamOS ISO now available for testing :: Steam Universe Discussion about SteamOS, Beta Hardware, and Big Picture Mode. steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Tarihe bakar misin? 2014 diyor ki bu zaten 2.0 surumunun linki.