Yiğit Bakır Megapat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 64 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, ben SteamOS ile Windows 8.1'i aynanda kullanmak istiyorum. Aynanda derken bilgisayar'ı başlattığımda hangi işletim sistemiyle başlatmak istediğimi sorsun. Windows'a format atmadan yapmak mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2016
Merhaba arkadaşlar, ben SteamOS ile Windows 8.1'i aynanda kullanmak istiyorum. Aynanda derken bilgisayar'ı başlattığımda hangi işletim sistemiyle başlatmak istediğimi sorsun. Windows'a format atmadan yapmak mümkün mü?
karalama01 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #2 Evet ama 5 yılda yapımını bulmuşsundur zaten.
Uçamayan Uçak Pilotu Kilopat Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #3 karalama01 dedi: Evet ama 5 yılda yapımını bulmuşsundur zaten. Genişletmek için tıkla... Sırf bunun için hesap açtığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
karalama01 dedi: Evet ama 5 yılda yapımını bulmuşsundur zaten. Genişletmek için tıkla... Sırf bunun için hesap açtığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam