B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 19 Eylül 2021 #1 TR 55-100K Mavi Öz 30 Level Unranked - SteamSelf site bu yanına promosyon olarak 50 TL değerinde hesap hediye ediyorlar yorum karşılığında. 13.50 TL alınır mı sizce? Smurf kasacağım.
TR 55-100K Mavi Öz 30 Level Unranked - SteamSelf site bu yanına promosyon olarak 50 TL değerinde hesap hediye ediyorlar yorum karşılığında. 13.50 TL alınır mı sizce? Smurf kasacağım.
egekaia Hectopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 78 19 Eylül 2021 #2 Hocam 13 TL zaten bir şey kaybetmessin al gitsin.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.385 Makaleler 3 Çözümler 58 19 Eylül 2021 #3 LoL'de hesap paylaşımı ve satımı yasaktır. Kişi hesabı tekrar geri alabilir, sizi banlatabilir. Bunu göz önüne alarak işlem yapın.
LoL'de hesap paylaşımı ve satımı yasaktır. Kişi hesabı tekrar geri alabilir, sizi banlatabilir. Bunu göz önüne alarak işlem yapın.
0Emre Kilopat Katılım 14 Mayıs 2019 Mesajlar 285 Çözümler 2 19 Eylül 2021 #4 Bu hesaplar çoğu zaman botlar tarafından kasılmış hesaplar oluyor. Ben pek sıkıntı çıkacağını samıyorum.
Bu hesaplar çoğu zaman botlar tarafından kasılmış hesaplar oluyor. Ben pek sıkıntı çıkacağını samıyorum.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 19 Eylül 2021 #5 SS Erwin Rommel dedi: LoL'de hesap paylaşımı ve satımı yasaktır. Kişi hesabı tekrar geri alabilir, sizi banlatabilir. Bunu göz önüne alarak işlem yapın. Genişletmek için tıkla... Hesap paylaşımı böyle çok kasılmış rankı yüksek hesaplar için geçerli bu hesaplarda sadece normal oyun ile level kasılıyor. Ege Akkaş 903 dedi: Hocam 13 TL zaten bir şey kaybetmessin al gitsin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ücret konusunda sıkıntı çekmiyorum mavi öz lazım bana 13 TL çok ucuz geldi bana bir sıkıntı çıkar mı diye sordum.
SS Erwin Rommel dedi: LoL'de hesap paylaşımı ve satımı yasaktır. Kişi hesabı tekrar geri alabilir, sizi banlatabilir. Bunu göz önüne alarak işlem yapın. Genişletmek için tıkla... Hesap paylaşımı böyle çok kasılmış rankı yüksek hesaplar için geçerli bu hesaplarda sadece normal oyun ile level kasılıyor. Ege Akkaş 903 dedi: Hocam 13 TL zaten bir şey kaybetmessin al gitsin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ücret konusunda sıkıntı çekmiyorum mavi öz lazım bana 13 TL çok ucuz geldi bana bir sıkıntı çıkar mı diye sordum.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.385 Makaleler 3 Çözümler 58 19 Eylül 2021 #6 LolOynayanBiri dedi: Hesap paylaşımı böyle çok kasılmış rankı yüksek hesaplar için geçerli bu hesaplarda sadece normal oyun ile level kasılıyor. Yok hocam ücret konusunda sıkıntı çekmiyorum mavi öz lazım bana 13 TL çok ucuz geldi bana bir sıkıntı çıkar mı diye sordum. Genişletmek için tıkla... Size kim dedi onu . " ASLA UNUTMAYIN: HESAP PAYLAŞIMI YAPMAK YASAK VE EVET, HESAP PAYLAŞIMI YAPMAK HESABINIZI KAYBETMENİZE NEDEN OLABİLECEK EN ÖNEMLİ ETKENLERDEN BİRİ. Genişletmek için tıkla... " https://support-leagueoflegends.riotgames.com/hc/tr/articles/209960606-HESABINIZI-PAYLA%C5%9EMAYIN-
LolOynayanBiri dedi: Hesap paylaşımı böyle çok kasılmış rankı yüksek hesaplar için geçerli bu hesaplarda sadece normal oyun ile level kasılıyor. Yok hocam ücret konusunda sıkıntı çekmiyorum mavi öz lazım bana 13 TL çok ucuz geldi bana bir sıkıntı çıkar mı diye sordum. Genişletmek için tıkla... Size kim dedi onu . " ASLA UNUTMAYIN: HESAP PAYLAŞIMI YAPMAK YASAK VE EVET, HESAP PAYLAŞIMI YAPMAK HESABINIZI KAYBETMENİZE NEDEN OLABİLECEK EN ÖNEMLİ ETKENLERDEN BİRİ. Genişletmek için tıkla... " https://support-leagueoflegends.riotgames.com/hc/tr/articles/209960606-HESABINIZI-PAYLA%C5%9EMAYIN-
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.824 Makaleler 65 Çözümler 1.046 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #7 Bottled (botla) kasılmış hesap da olabilir. Haberin olsun hocam, sonradan banlanmana sebep olabilir.