R RojKN Decapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #1 Google'dan bir sitede CS:GO indirdim eski sürüm takım kurup vs atmak istiyorum ama sunucu hatası diyor yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleme: 3 Mart 2021
Google'dan bir sitede CS:GO indirdim eski sürüm takım kurup vs atmak istiyorum ama sunucu hatası diyor yardımcı olabilecek var mı?
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 3 Mart 2021 #11 JonnNorth dedi: Umarım yanılırım ama bazı tipler her oyunu korsan indirmeye alışmış. Genişletmek için tıkla... Korsan değil de eski sürüm ve skinler için olabilir. Artı 0 Eksi
JonnNorth dedi: Umarım yanılırım ama bazı tipler her oyunu korsan indirmeye alışmış. Genişletmek için tıkla... Korsan değil de eski sürüm ve skinler için olabilir.
Haley Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 169 Çözümler 1 Yer Stardew Vadisi/Pelikan Kasabası/Ferngill Republic 3 Mart 2021 #12 RojKN dedi: Ücretsiz Google'dan bir sitede CS:GO indirdim eski sürüm takım kurup vs atmak istiyorum ama sunucu hatası diyor yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarının sürümü farklı olduğu için oynayamazsın. Artı 0 Eksi
RojKN dedi: Ücretsiz Google'dan bir sitede CS:GO indirdim eski sürüm takım kurup vs atmak istiyorum ama sunucu hatası diyor yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarının sürümü farklı olduğu için oynayamazsın.
JonnNorth Picopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 730 Yer USA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sniper 3 Mart 2021 #13 301517 dedi: Korsan değil de eski sürüm ve skinler için olabilir. Genişletmek için tıkla... Umarım öyledir. Artı 0 Eksi
301517 dedi: Korsan değil de eski sürüm ve skinler için olabilir. Genişletmek için tıkla... Umarım öyledir.
KS KS R RojKN Decapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #14 Bedava dediğim kullandığım PC steamdeki yeni sürümü kaldırmıyor bende korsan indirdim çok iyi çalışıyor ama sunucu hatası veriyor JonnNorth dedi: Umarım yanılırım ama bazı tipler her oyunu korsan indirmeye alışmış. Genişletmek için tıkla... RojKN dedi: Bedava dediğim kullandığım PC steamdeki yeni sürümü kaldırmıyor bende korsan indirdim çok iyi çalışıyor ama sunucu hatası veriyor Genişletmek için tıkla... Yani korsan olup olmadigini bilmiyorum Artı 0 Eksi
Bedava dediğim kullandığım PC steamdeki yeni sürümü kaldırmıyor bende korsan indirdim çok iyi çalışıyor ama sunucu hatası veriyor JonnNorth dedi: Umarım yanılırım ama bazı tipler her oyunu korsan indirmeye alışmış. Genişletmek için tıkla... RojKN dedi: Bedava dediğim kullandığım PC steamdeki yeni sürümü kaldırmıyor bende korsan indirdim çok iyi çalışıyor ama sunucu hatası veriyor Genişletmek için tıkla... Yani korsan olup olmadigini bilmiyorum
Haley Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 169 Çözümler 1 Yer Stardew Vadisi/Pelikan Kasabası/Ferngill Republic 3 Mart 2021 #15 RojKN dedi: Bedava dediğim kullandığım PC steamdeki yeni sürümü kaldırmıyor bende korsan indirdim çok iyi çalışıyor ama sunucu hatası veriyor Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarınız ile sürümün aynı mı daha doğrusu aynı yerden mi indirdiniz ? Artı 0 Eksi
RojKN dedi: Bedava dediğim kullandığım PC steamdeki yeni sürümü kaldırmıyor bende korsan indirdim çok iyi çalışıyor ama sunucu hatası veriyor Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarınız ile sürümün aynı mı daha doğrusu aynı yerden mi indirdiniz ?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.602 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 3 Mart 2021 #16 Steam'de oyun bedava eski sürümle pek fark yok. Artı 0 Eksi
KS KS R RojKN Decapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #17 Haley dedi: Arkadaşlarınız ile sürümün aynı mı daha doğrusu aynı yerden mi indirdiniz ? Genişletmek için tıkla... Aynı evet Artı 0 Eksi
Haley dedi: Arkadaşlarınız ile sürümün aynı mı daha doğrusu aynı yerden mi indirdiniz ? Genişletmek için tıkla... Aynı evet
Haley Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 169 Çözümler 1 Yer Stardew Vadisi/Pelikan Kasabası/Ferngill Republic 3 Mart 2021 #18 RojKN dedi: Aynı evet. Genişletmek için tıkla... Yerel Ağ Üzerinden Multiplayer CS GO Oynama | Burak Yeni Bu linkteki rehberi uygulayın. Artı 0 Eksi
RojKN dedi: Aynı evet. Genişletmek için tıkla... Yerel Ağ Üzerinden Multiplayer CS GO Oynama | Burak Yeni Bu linkteki rehberi uygulayın.
Fik0o Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 484 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #19 lol Artı 0 Eksi
KS KS R RojKN Decapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #20 JonnNorth dedi: Bedava olan oyun bile... Bir şey demiyorum bu tiplere. Genişletmek için tıkla... Dostum burda niye gelip bilip bilmeden yorum yapıyorsun bilgisayarım steamde kini kaldırmıyor ,gelip saçma sapan yorum yapıp insanlarin canını sıkma. Artı 0 Eksi
JonnNorth dedi: Bedava olan oyun bile... Bir şey demiyorum bu tiplere. Genişletmek için tıkla... Dostum burda niye gelip bilip bilmeden yorum yapıyorsun bilgisayarım steamde kini kaldırmıyor ,gelip saçma sapan yorum yapıp insanlarin canını sıkma.