mak42001 Hectopat Katılım 28 Şubat 2018 Mesajlar 232 17 Haziran 2018 #1 Arkadaşlar benim steam>steamapps>common yani oyunların kurulu olduğu yere bir tane steamworks shared diye bir dosya eklenmiş bu nedir acaba zararlı birşey mi? Çünkü önceden hiç gözüme çarpmamıştı bu dosya.
Arkadaşlar benim steam>steamapps>common yani oyunların kurulu olduğu yere bir tane steamworks shared diye bir dosya eklenmiş bu nedir acaba zararlı birşey mi? Çünkü önceden hiç gözüme çarpmamıştı bu dosya.
4T0Mtunk Femtopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #3 Arkadaşlar bana Steamworks shared klasörünü atarmısnız ÇOK ACİL
Astral Bahtory Femtopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #4 4T0Mtunk dedi: Arkadaşlar bana Steamworks shared klasörünü atarmısnız ÇOK ACİL Genişletmek için tıkla... Atıcam sana az sonra, az bekle.
4T0Mtunk dedi: Arkadaşlar bana Steamworks shared klasörünü atarmısnız ÇOK ACİL Genişletmek için tıkla... Atıcam sana az sonra, az bekle.