ilker46 Decapat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 118 15 Kasım 2018 #1 Sitede önerilen bu klavyeyi aldım ama ışıklar yansa da bir türlü klavye çalışmıyor.
FrontPage. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 3.247 Makaleler 3 Çözümler 6 15 Kasım 2018 #2 Diğer USB girişlerini denedin mi?
ilker46 Decapat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 118 15 Kasım 2018 #3 Evet denedim ama şöyle bir şey çıktı karşıma aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarısız oldu 2şeyin karşında x var stellseries m400 yazıyo ikisindede kalan şeyler tamam FrontPage. dedi: Diğer USB girişlerini denedin mi? Genişletmek için tıkla... ha bide ışılar yanıyor usb den değil bence ama dediginizi yaptım ve üstteki şeyler çıktı
Evet denedim ama şöyle bir şey çıktı karşıma aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarısız oldu 2şeyin karşında x var stellseries m400 yazıyo ikisindede kalan şeyler tamam FrontPage. dedi: Diğer USB girişlerini denedin mi? Genişletmek için tıkla... ha bide ışılar yanıyor usb den değil bence ama dediginizi yaptım ve üstteki şeyler çıktı