S sesdahisi Hectopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2018 #1 Merhabalar, Bugün SS'in Arctis 3 modelini aldım. Engine indirdim ama ayarlarla oynadığımda herhangi bir şey olmuyor. Windows'tan da bakıyorum kulaklığı göremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2018
Merhabalar, Bugün SS'in Arctis 3 modelini aldım. Engine indirdim ama ayarlarla oynadığımda herhangi bir şey olmuyor. Windows'tan da bakıyorum kulaklığı göremiyorum.
Blecade Kilopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 937 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2018 #2 Sanırım kulaklık kutusundan bir kod geliyordu ve onu girmeniz gerekiyordu.
S sesdahisi Hectopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2018 #3 Baran Durunesil dedi: Sanırım kulaklık kutusundan bir kod geliyordu ve onu girmeniz gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Onları hallettim.Windowsta sadece hoparlör gözüküyor
Baran Durunesil dedi: Sanırım kulaklık kutusundan bir kod geliyordu ve onu girmeniz gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Onları hallettim.Windowsta sadece hoparlör gözüküyor