Steel Series Arctis 7X+ mı G535 mi?

forzen

Hectopat
Hangi kulaklık daha iyi ve tercih edilebilir. Bütçem maksimum 3200.

Hangisi alınır? Arada 500 TL fark var. G535'i hafifliğinden dolayı istiyorum ama emin değilim. Sizce hangisi daha iyi?

Arkadaşlar bilgili biri cevap verebilir mi ona göre alacağım teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
2022'de çıkan Barracuda X al geç kafan rahat olsun. Bataryası 50 saat gidiyor. Günde 8 saat kullansan 6 gün şarja koymuyorsun. bu videoda G535 ile kıyaslamasıda var. Ayrıca Barracuda'nın SS7Xe göre Bluetoothu ve +20 saat pil ömrü var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2022'de çıkan Barracuda X al geç kafan rahat olsun. Bataryası 50 saat gidiyor. Günde 8 saat kullansan 6 gün şarja koymuyorsun. Bu videoda G535 ile kıyaslamasıda var. Ayrıca Barracuda'nın SS7Xe göre Bluetooth'u ve +20 saat pil ömrü var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam daha önce Barracuda X kullandım ama rahatsız olup iade ettim. Bu attığım ikisinden birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyidir? SteelSeries 2700 Logitech 3200 TL.

Hocam daha önce Barracuda X kullandım ama rahatsız olup iade ettim. Bu attığım ikisinden birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyidir? SteelSeries 2700 Logitech 3200 TL.

Ya da başka öneriniz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı