W woja Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #1 Steel Series Prime aldım daha 2 ay oldu mouse tekerleği bir anda söndü. Sonra turuncu yanıp sönmeye başladı. Uygulamada hiçbir şekilde ayar yapılmıyor, neden? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2024
Steel Series Prime aldım daha 2 ay oldu mouse tekerleği bir anda söndü. Sonra turuncu yanıp sönmeye başladı. Uygulamada hiçbir şekilde ayar yapılmıyor, neden?
erenkrcgl Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #2 Hocam çözebildiniz mi?
W woja Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #3 erenkrcgl dedi: Hocam çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... knk driver aç kapa usb çıkar tak falan yaptım düzeldi aylarcada birdaha karşılaşmadım büyük ihtimal driver ile ilgiliydi
erenkrcgl dedi: Hocam çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... knk driver aç kapa usb çıkar tak falan yaptım düzeldi aylarcada birdaha karşılaşmadım büyük ihtimal driver ile ilgiliydi