Steel Series Prime Plus M1 tuşu çoklu basılmış gibi çalışıyor

Mowonyr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, öncelikle ben bu fareyi şubatta aldım ve biraz kullandım ama oyunlarda M1 tuşuna tek tek tıkladığım zamanlarda çoklu algılıyordu ve tuşta gevşeme vardı. Garantiye gönderdim, hatalı dediler, yeni ürün gönderdiler. Yine aynı sorun: M1 tuşu, M2'ye göre daha alçakta ve parmağımla ucundan kaldırınca yerinden hafifçe oynuyor. Çoklu algılaması büyük sıkıntı. Acaba diğer ürünlerde de böyle mi?

Yanlış biliyor olabilirim fakat Prime'ın Plus versiyonunda çok kronik sorunu var biri gıcırtı yapıyor diyor diğeri çok algılıyor diyor o da büyük ihtimal kronik sorundur.

Arkadaşlar, öncelikle ben bu fareyi şubatta aldım ve biraz kullandım ama oyunlarda M1 tuşuna tek tek tıkladığım zamanlarda çoklu algılıyordu ve tuşta gevşeme vardı. Garantiye gönderdim, hatalı dediler, yeni ürün gönderdiler. Yine aynı sorun: M1 tuşu, M.2'ye göre daha alçakta ve parmağımla ucundan kaldırınca yerinden hafifçe oynuyor. Çoklu algılaması büyük sıkıntı. Acaba diğer ürünlerde de böyle mi?

Maalesef bu sorun çoğu kişide var SS Prime Plus alanlar ya alttaki ekrandan kaynaklı cızırtı sesi ya da sizin gibi çoklu tıklama sorunu yaşanıyor aslında daha alt modelmiş gibi gözükmesine rağmen SteelSeries Prime (Plus olmayan model) daha az sıkıntılı.

Yanlış biliyor olabilirim fakat Prime'ın Plus versiyonunda çok kronik sorunu var biri gıcırtı yapıyor diyor diğeri çok algılıyor diyor o da büyük ihtimal kronik sorundur.

Ya garantiden gelen sıfır 2. üründe de böyle oluyorsa 3. şansımı deneyeyim bari.

Maalesef bu sorun çoğu kişide var SS Prime Plus alanlar ya alttaki ekrandan kaynaklı cızırtı sesi ya da sizin gibi çoklu tıklama sorunu yaşanıyor aslında daha alt modelmiş gibi gözükmesine rağmen SteelSeries Prime (Plus olmayan model) daha az sıkıntılı.

Stokları bittiği için maalesef bunu almıştım o zaman almaz olaydım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı