Steel Series Rival 100 Yazılımını Yükleyince Çalışmama Sorunu

Shedie

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar Technopat ailesi. Henüz fareyi alalı 1 hafta falan oldu. SteelSeries'in kendi yazılımı ile farenin renklerini değiştirebildiğimi ve dpi ayarlarını yapabileceğimi zannederek programını yükledim. Fakat yükler yüklemez mouse bir anda çalışmamaya başladı. Programda mouse bağlı gözükse de ek bir mouse kullanarak programı yeniden kaldırmak zorunda kaldım ve Rival'ım çalışmaya başladı. Programını yüklediğimde mouse donuyor ve çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi akşamlar. Ha bu arada, farklı bilgisayarda çalıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var ve ne yapacağımı bilmiyorum yazılımını kuruyorum bilgisayarı yeniden başlatıyorum ve mouse hareket etmiyor yardım edecek var mı ?

Programın altında live yeri var eğer live açık olursa yaptığın ayarlar o an etkili olur eğer live'ı kapatırsanız mouse aynen dediğiniz gibi locked olarak kalacaktır yaptıktan sonra saveleyip kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Kardeşim selamun aleyküm bugün rival 100 aldım ve driverı indirdim fakat bir sürü mouse markası yazıyor uptade'de kanas v2 vs vs ama rival 100 yazmıyor hangisinden indirebilirim cevpa için teşekkürler

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı