Steel Series Rival 3 Wireless fare değiştirilmeli mi?

Just7

Decapat
Daha fazla  
İyi sosyaller yaklaşık 5 aydır SteelSeries Rival 3 Wireless kullanıyorum. Birkaç gündür değiştirmeyi düşünüyorum tek pille 80 gr ve pilli olduğu için. Darmoshark M3 veya N3 almayı düşünüyorum sizce değiştirmeye değer mi? Teşekkürler.

Darmoshark N3 mü m3. Claw gripim
N3 daha bir benzer shape. Sadece Rival 3'ün yanları ve arkası biraz daha geniş, N3'e geçtiğinde yadırgayabilirsibniz. Kolayca alışırsınız.

N3 daha bir benzer shape. Sadece Rival 3'ün yanları ve arkası biraz daha geniş, N3'e geçtiğinde yadırgayabilirsibniz. Kolayca alışırsınız.

Teşekkürler bir de Bu mouse padden klasse 90x40'e geçsem çok fark olur mu?

Klasseler arasında ne fark var tam hatırlamıyorum, ancak desenli bir 90x40 istiyorsanız Porge bakabilirsiniz.

Klasseler arasında ne fark var tam hatırlamıyorum, ancak desenli bir 90x40 istiyorsanız porge bakabilirsiniz.

Fark olmazsa düşünebilirim aralarında fark var mı? (FPS tarzı oyunlar oynuyorum)

Hocam bu mouse paddan almayın bence aynısını kullanıyorum masa yüzeyine tutunmuyor hiç kayıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…