Steel Series v2 vs Razer Kraken Pro?

gsenesgs1923

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar, bu kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabınız için teşekürler yine de biraz bekleyip düşünüp öyle karar vermeliyim, malum Logitech g230'u erken davranıp almıştım, pişman oldum. Beni tatmin etmedi. Razer ürünleri kaliteli evet, deahadder chorama kullanıyorum seviyorum Razer'ı ama kraken bi süre sonra kulağı rahatsız ediyormuş, bu doğru mu?

Amazon'dan alıcağım ürünü, zaten tahminen 140-160 olur bir de siberia v3 varmıs o nasıl ?

Teşekkürler.

Başka önerisi olan var mı? Hala kararsızım.

Razer alirsaniz kraken 7.1 chroma alin pronun mikrofonu felan felaket karşılaştırma videosu izlemiştim bir yerde.Eğer güzel bir ses kartiniz varsa jack girişli bir kulaklik alin. 7.1 surround olayina çok takilmayin artik sanal surroundlar var stereo kulaklikta bile o etkiyi alabiliyorsunuz. Eğer amazondan alma imkaniniz var ise steelseries siberia elite öneririm. Bence muhteşem, Türkiye fiyatı 800 tl felan heralde amazonda 300 tl civarinda alabiliyorsunuz. Şuan kraken7.1 chroma kullaniyorum memnunum amazondan alma imkanim yoktu yoksa siberia elite alicaktim direk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…