Steel Series v3 Prism vs Hyperx Cloud 2 vs Asus Cerberus

Hasan Futbol

Megapat
Daha fazla  
Rahatlığa önem veriyorum, kafa bantlı olanlar daha rahat fakat kararsız kaldım.

İngilizce forumlarda v3 Prism ile Cloud 1'i bile karşılaştırıp Cloud 1'i tercih ediyorlar ve Asus Cerberus da aynı şekilde Cloud 1'i geçemiyor. Kesinlikle Cloud 2. Roccat Kave XTD'ye de göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Hyperx teknik olarak daha iyi fakat rahatlık olarak da öyle mi ? Ben kafa bantlı olanlarda kendimi rahat hissediyorum, hyperx'de kafa bandı yok, kullandığım rampage r3 de de kafa bandı yok, çok ağrıtıyor kafamı ,beni 4,5 saat sonunda ağrıtmayacak bir kulaklık istiyorum. (vatanda cerberusu denedim kafa bantsız pahalı kulaklıklara göre daha rahattı.)

Hyperx Cloud da kafa bandı yok ve 320 gr. Kafama ağırlık yaparmı misal razer kraken çok iyi kulaklık fakat kafayı çok ağrıtıyor tavsiyelerinizi bekliyorum.

Cloud hafif cızırtı yapıyor çok yüksek seste. Siberia 350.

Siberia 200 almayı düşünüyorum, Asus Cerberus çok rahat olmasına rağmen (denedim) kimse önermiyor, Hangisi rahat ve dışardaki sesi engelliyor. Lütfen ona göre cevap verin.

Siberia 200 de kullandım. Mikrofonu ağzına çok yaklaştırman gerekiyor. Birde mikrofon basını bir kademe arttırmak gerekiyor. Onun dışında ses kalitesi güçlü, muazzam. Stereo olmasına rağmen ses kasmada fps oyunlarında (ben CS:GO da denedim) muazzam. Ayrıca oldukça hafif ve şık.

Cerberus kadar rahatmı ve hangisini önerirsiniz hyperx,steelseries,asus ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…