K3 Aura al. Gayet uzun ömürlüdür.Aslında kafamda oturtamadım tam 2 bütçe var 300 600 arası bilek dayaması olması lazım ışık önemli değil uzun ömürlü bir şey lazım.
K3 ün switch türü neydi hocam? Bu fiyata outemu değildir herhalde. Ancak asustan bu fiyatta Cherry de bulamayız diye düşünüyorum. Gerçi aralarında ömür olarak fark nerdeyse yok ve hisleri benzer. Tek değişen şey sesi oluyor biraz. Onu da lube ile hallediyorsunuz.K3 Aura al. Gayet uzun ömürlüdür.
Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Outemu da değil Cherry MX de değil. Hangi markanın ürettiğini bilmediğim bir optik switch var. Hardware Sugar Swtitchlerin kaliteli olduğunu söyledi ama. Bence de öyledir.K3 ün switch türü neydi hocam? Bu fiyata outemu değildir herhalde. Ancak asustan bu fiyatta Cherry de bulamayız diye düşünüyorum. Gerçi aralarında ömür olarak fark nerdeyse yok ve hisleri benzer. Tek değişen şey sesi oluyor biraz. Onu da lube ile hallediyorsunuz.
Evet hotswapabble olmayan klavyelerde lube yapmak çok zahmetli.Onu da lube ile hallediyorsunuz.
Lehim biliyorsanız 5 saatte halloluyor hocam. Eski CK104ümü kendim lubelamıştım. Optik switch ise ömür sorunu olmaz ancak asusta o fiyatta bişey beklemek de tuhaf oluyor. Eskiden bile kaliteli olanları 1200 civarındaydı asus klavyelerinin. Tuf serisi pek benlik değil sanırım.Outemu da değil Cherry MX de değil. Hangi markanın ürettiğini bilmediğim bir optik switch var. Hardware Sugar Swtitchlerin kaliteli olduğunu söyledi ama. Bence de öyledir.
Evet hotswapabble olmayan klavyelerde lube yapmak çok zahmetli.