SteelSeries 300S mousepad görmüyor

Makaleler
1
Daha fazla  
SteelSeries 300S mouse aldım mouse masada akıyor. Ama Mousepad'e geçince bir anda yavaşlama oluyor veya görmüyor gibi hissediyorum. Mousepad kumaş gibi Mousepad'in okuyucusundan olduğunu düşünüyorum. SteelSeries'in QCK Mousepad'ini almayı düşünüyorum. Bu sorunu çözer mi? Kötü bir Mouse'da bu durum yok.

sorunu çözdünmü kardeşim bendede aynı mause aynı sıkıntı var

Sorunu kendi yöntemlerim ile çözdüm. Önce mouse'u söktüm daha sonra ise sensör kısmında şeffaf bir plastik var zaten içini açınca görmelisiniz. Yönünü sakın unutmayın takarken aynı şekilde takacaksınız. Daha sonra o parçayı bir güzel temizleyin ve kurutun. (Çizilmemesine dikkat edin.) Daha sonra ise söktüğünüz gibi mouse'u geri taktıktan sonra sorunun ortadan kalkmış olması gerekiyor.

Eğer sorun çözülmediyse tekrar söküp temizledikten sonra saçma bir öneri olacak ama ben bu şekilde çözdüm şahsen o şeffaf parçaya japon yapıştırıcıların hızlı kuruması için yanında verilen bir gaz malzeme var ondan sıktım ve tekrar mouse'u tak'tıktan sonra sorun ortadan kalktı. Uzun süredir bu şekilde kullanıyorum. Umarım sizin de sorununuz çözülür.

@alman757

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…