SinanUcar Kilopat Katılım 24 Şubat 2016 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2016 #1 Ben bu kulaklığı gördüm ve çok beğendim. Forumda tavsiye edenler olmuş. Düşünceleriniz neler?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 16 Aralık 2016 #2 SinanUcar dedi: Ben bu kulaklığı gördüm ve çok beğendim. Forumda tavsiye edenler olmuş. Düşünceleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Alınmaz eski bir kulaklık.
SinanUcar dedi: Ben bu kulaklığı gördüm ve çok beğendim. Forumda tavsiye edenler olmuş. Düşünceleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Alınmaz eski bir kulaklık.
SinanUcar Kilopat Katılım 24 Şubat 2016 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2016 #3 SideWinder dedi: Alınmaz eski bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... 100 TL'ye ne alınabilir onun dışında?
SideWinder dedi: Alınmaz eski bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... 100 TL'ye ne alınabilir onun dışında?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 16 Aralık 2016 #4 SinanUcar dedi: 100 TL'ye ne alınabilir onun dışında? Genişletmek için tıkla... Gerçi, dediğiniz de doğru... 100 TL'ye başka bir alternatif yok.
SinanUcar dedi: 100 TL'ye ne alınabilir onun dışında? Genişletmek için tıkla... Gerçi, dediğiniz de doğru... 100 TL'ye başka bir alternatif yok.
SinanUcar Kilopat Katılım 24 Şubat 2016 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2016 #5 SideWinder dedi: Gerçi, dediğiniz de doğru... 100 TL'ye başka bir alternatif yok. Genişletmek için tıkla... Yarın almaya gideceğim de almalı mıyım kaliteli midir acaba?
SideWinder dedi: Gerçi, dediğiniz de doğru... 100 TL'ye başka bir alternatif yok. Genişletmek için tıkla... Yarın almaya gideceğim de almalı mıyım kaliteli midir acaba?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 16 Aralık 2016 #6 SinanUcar dedi: Yarın almaya gideceğim de almalı mıyım kaliteli midir acaba? Genişletmek için tıkla... Kalitelidir.
SinanUcar dedi: Yarın almaya gideceğim de almalı mıyım kaliteli midir acaba? Genişletmek için tıkla... Kalitelidir.
SinanUcar Kilopat Katılım 24 Şubat 2016 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2016 #7 SideWinder dedi: Kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Saolun SideWinder dedi: Kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Dün aldım ürünü çok güzel bir kulaklık. Bence fiyatını hak ediyor ve ses kalitesi falan harika. CS:GO da ses kasmak için birebir düşük bütçe ile.
SideWinder dedi: Kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Saolun SideWinder dedi: Kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Dün aldım ürünü çok güzel bir kulaklık. Bence fiyatını hak ediyor ve ses kalitesi falan harika. CS:GO da ses kasmak için birebir düşük bütçe ile.