Steelseries 3HV2 mi Trust GXT 340 mı?

cemalbalcik

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, CS:GO için kullanacağım. Müzikle işim olmayacak. Hangisini tercih etmeliyim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

GXT 340 aldım, yurtdışı tecrübem olmadığından bulaşmadım hiç. Bir de 7 dolar civarında kargo çıkardı

GXT 340 aldım, yurtdışı tecrübem olmadığından bulaşmadım hiç. Bir de 7 dolar civarında kargo çıkardı

Güle güle kullanın. Yurtdışı alışverişleri fiyat konusunda ciddi avantajlı olabiliyor. Özellikle Amazon sitesinden alışverişleri anlatan güzel konular mevcut biraz inceleyin bir dahaki alışverişinizde belki kullanmaya karar verirsiniz.

Kuponla ve puanla 65TL'ye gelmiş oldu. Belki fare alabilirim bu yılki black friday indirimleri çok iyi olursa. Fareyle ilgili güzel bi indirim bulursanız aklınızda bulunayım, bana da haber edin Teşekkürler

Kuponla ve puanla 65TL'ye gelmiş oldu. Belki fare alabilirim bu yılki black friday indirimleri çok iyi olursa. Fareyle ilgili güzel bi indirim bulursanız aklınızda bulunayım, bana da haber edin Teşekkürler

Steelseries Rival 300 ve Logitech G502'de indirimler var Amazon'da, değerlendirebilirsin. Logitech amazon.de'de. Steelseries amazon.com'da indirimli.

Steelseries Rival 300 ve Logitech G502'de indirimler var Amazon'da, değerlendirebilirsin. Logitech amazon.de'de. Steelseries amazon.com'da indirimli.

Ben fare fiyatlarını hiç bilmiyorum yalnız, o yüzden indirim olup olmadığını da bilemiyorum. Bir de öyle çok iyi bi fareye gerek yok, şu an bozuldu bozulacak bi G300S var. Hani 100 lira civarında bi fare yakalayabilirsem iyi olur

Keşke hızlıca kontrol etseydin fiyatları. Yazdığım farelerin Türkiye fiyatları 250 lira civarında. Amazon'da 35 euro'ya düşmüştü ben söylediğimde. Şu an tekrar yükseldi fiyatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…