xBruno Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 365 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #1 Selam SteelSeries 3XL mouse pad gibi başka mouse pad var mı o büyüklükte olacak çünkü dirseğim masada oynuyorum yani tamamen koldan oynuyorum ve 70x30 gibi mouse padler olmuyor büyük olmalı yoksa mouse dışarı çıkıyor. QcK XXL Kolay Seyahat Mikro Dokuma Yüzeyli Düşük Profilli Mousepad tr.steelseries.com
Selam SteelSeries 3XL mouse pad gibi başka mouse pad var mı o büyüklükte olacak çünkü dirseğim masada oynuyorum yani tamamen koldan oynuyorum ve 70x30 gibi mouse padler olmuyor büyük olmalı yoksa mouse dışarı çıkıyor. QcK XXL Kolay Seyahat Mikro Dokuma Yüzeyli Düşük Profilli Mousepad tr.steelseries.com
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #2 QcK 3XL bütçeyi mi aşıyor?
xBruno Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 365 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #3 MisafirTerliği34 dedi: QCK 3XL bütçeyi mi aşıyor? Genişletmek için tıkla... Yo hayır ama diğer çeşitler neler onlara bakmak istedim
MisafirTerliği34 dedi: QCK 3XL bütçeyi mi aşıyor? Genişletmek için tıkla... Yo hayır ama diğer çeşitler neler onlara bakmak istedim