M metostyle Hectopat Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2017 #1 FPS oyunları oynuyorum, HyperX alırsam Cherry MX Red olanını, SteelSeries ise Cherry MX Black kullanıyor. Red daha daktilo gibi, Black ise daha sessiz fakat Red kuvveti 45cn, Black ise 60cn. Bu fark elle hissedilebilecek bir fark mı? Sizce hangisi? Steelseries 6gv2 250 TL civarı Hyperx Alloy FPS 400-450 TL civarı Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2017
FPS oyunları oynuyorum, HyperX alırsam Cherry MX Red olanını, SteelSeries ise Cherry MX Black kullanıyor. Red daha daktilo gibi, Black ise daha sessiz fakat Red kuvveti 45cn, Black ise 60cn. Bu fark elle hissedilebilecek bir fark mı? Sizce hangisi? Steelseries 6gv2 250 TL civarı Hyperx Alloy FPS 400-450 TL civarı
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2017 #2 Kırmızı anahtar çeşidi de sessizdir. Daktilo gibi olan mavi olandır. Siyah anahtar çeşidi insanın parmaklarını yoruyor cidden. Hyperx Alloy FPS modeli güzel bir modeldir. Öneririm. Ancak ülkemizde kırmızı anahtar çeşidini kullanan varyasyonu var mı bilmiyorum. Şu iki modele de bakabilirsin. Corsair K70 Mekanik Gamer Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da SGK-6020-KKCR1-TUCooler Master MasterKeys Pro L RGB LED Fiyatı
Kırmızı anahtar çeşidi de sessizdir. Daktilo gibi olan mavi olandır. Siyah anahtar çeşidi insanın parmaklarını yoruyor cidden. Hyperx Alloy FPS modeli güzel bir modeldir. Öneririm. Ancak ülkemizde kırmızı anahtar çeşidini kullanan varyasyonu var mı bilmiyorum. Şu iki modele de bakabilirsin. Corsair K70 Mekanik Gamer Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da SGK-6020-KKCR1-TUCooler Master MasterKeys Pro L RGB LED Fiyatı
Andaç Liman Hectopat Katılım 16 Mart 2017 Mesajlar 161 Makaleler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Designer 30 Nisan 2017 #3 gameekstra da şu an red blue brown bu üçü mevcut
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2017 #4 Gördüm şimdi bende. O zaman sıkıntı yok.