SteelSeries Aerox 3 289 TL!

Bu modele bakıyordum yabancı bir incelemede sağ sol clicklerin yerinden sağa sola oynadığını gördüm. O zaman fiyatı yine bu civardaydı. Bana pek sağlam bir model gibi görünmedi.

Bu modele bakıyordum yabancı bir incelemede sağ sol clicklerin yerinden sağa sola oynadığını gördüm. O zaman fiyatı yine bu civardaydı. Bana pek sağlam bir model gibi görünmedi.
Zaten öyle. Build kalitesi rezalet, gıcırtı yapıyor. Sensörü de pek iyi değil. Steelseries bana kalırsa sadece Mousepad üretsin

Zaten öyle. Build kalitesi rezalet, gıcırtı yapıyor. Sensörü de pek iyi değil. Steelseries bana kalırsa sadece Mousepad üretsin
Öncelikle sensör konusunda gayet iyi 300 ips ama yapı kalitesi hakkında haklı olabilirsiniz.

Aerox 3 iyi bir fare değil, malzeme kalitesi kötü ve lift-off distance çok yüksek. Viper Mini'nin 2 mm LOD'u olduğunda bile bu kadar kargaşa çıktıysa 3 mm'lik Aerox 3'ü düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…