SteelSeries Aerox 3 bağlantı kopması

mecomastik

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 | RX570 4GB | Corsair Vengeance 8x2 3000mhz | 500GB SSD | Corsair 550w 80+ PSU
Yakın zamanda SteelSeries Aerox 3 kablolu faresini aldım. İlk 3 ay sıkıntı yoktu, şu aralar ara sıra kopma yaşıyorum. Bazen farenin ışıkları gidiyor, bazen de ışıklar açıkken sadece kullanamıyorum. Bilgisayarın üstündeki tüm USB portlarını denedim, hepsinde aynı sıkıntı var. Kablo değitirirsem sorun çözülür mü? Yoksa garantiye gönderip çözümü orada mı aramalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyin bakalım olmazsa da donanımsal bir sorun gibi duruyor garantiye yollamak iyi olur.

Biraz oyun oynadım şu anlık bir sıkıntı yok tek kötü tarafı SteelSeries Sonar kullanıyordum. Bir daha sıkıntı çıkarsa tekrar eklerim buraya.

Deneyin bakalım olmazsa da donanımsal bir sorun gibi duruyor garantiye yollamak iyi olur.

Kopmalar azaldı ama hala ara sıra devam ediyor son çare yeni bir kablo deneyeceğim.

Son düzenleme:
Kopmalar azaldı ama hala ara sıra devam ediyor son çare yeni bir kablo deneyeceğim.
Hocam format atma şansını varsa müsait zamanınızda Windows 11'ın son sürümüne format atar mısınız? Araştırdım yaşadığınız olayı da tek tük kişi Steelseries ile yaşamış bunu sorun yazılımsalmış. Aygıt yöneticisinden mouseun driverını kaldırtıp Windows'un default olarak kendi driver yüklemesine izin verince ve GG yüklemeyince sorun çözülüyormuş.

Hocam format atma şansını varsa müsait zamanınızda Windows 11'ın son sürümüne format atar mısınız? Araştırdım yaşadığınız olayı da tek tük kişi SteelSeries ile yaşamış bunu sorun yazılımsalmış. Aygıt Yöneticisi'nden farenin driverını kaldırtıp Windows'un default olarak kendi driver yüklemesine izin verince ve gg yüklemeyince sorun çözülüyormuş.

Format atmak aklıma geldi tam 30-40 dakika önce onu düşünüyordum. Dosyaları toparlayıp format atıp geliyorum hemen.

Format atmak aklıma geldi tam 30-40 dakika önce onu düşünüyordum. Dosyaları toparlayıp format atıp geliyorum hemen.

Format attıktan sonra düzelmedi. Şu an başka bir Type-C kablo ile deniyorum yaklaşık 3 saattir kullanımda herhangi bir sorun çıkarmadı. Kablodan kaynaklı büyük ihtimalle.

Konunun üzerinden bayağı geçti ama tekrar yazıp çözümü belirtmek istedim. Bağlantı kopmaları devam ediyordu aklıma eski SteelSeries Rival 100 faremin de bu tarz sorunları olduğu geldi o zaman farenin ışıklarını kapatınca sıkıntısız kullanabiliyordum. İki üç gün önce aklıma bu geldi ve denedim şu an sıkıntısız çalışıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı