SteelSeries Aerox 3 sensör düzgün çalışmıyor

b0nateur

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Hayatımda daha önce hiç görmediğim, duymadığım, hatta böyle bir şeyin varlığını bile bilmediğim bir problemle sınanıyorum.

SteelSeries Aerox 3 Wireless farem, sol yukarı çapraza doğru hareket ettirirken takılıyordu.
İlk başta sensör hatalı deyip geçilirdi muhtemelen, fakat bu olay sadece mousepadimde ve düz masa zemininde oluyor. Bi' anlık dalgınlığımla beraber fareyi üstümdeki kıyafetin üzerinde kullandım. Sıkıntısız çalışıyordu.
Bu olay çok kafamı karıştırdı, acaba böyle çalışan başka zeminler var mı diye denedim. Gözlük temizleme bezimde çalışıyordu, hatta ıslak mendilin üstünde bile yeni alınmış gibi çalışıyordu.

"Yazılımsal bir problem mi acaba?" dedim, ve bütün SteelSeries driverlarını sildim, tekrar kurdum. Bu da yetmedi, Bluetooth ile başka bir cihaza bağladım. Durum aynı.

Mousepadimi çok itina ile temizlemedim, sadece üstündeki tozları aldım ve ıslak mendille üzerinden geçtim. Biraz daha iyi, fakat hala kullanılamaz halde.
Çok daha ilgimi çeken bir durum ise, üstümdeki kıyafeti çıkartıp mousepadimin altına koydum, ve sıkıntısız çalışıyordu. fakat kıyafet kırışık halde bulunduğu için pek sağlıklı bir yöntem değil.

Sorun belki de masadadır diye düşünüp masanın üstünü de temizledim. Durum aynı, kullanılamaz halde.
Sensörü kulak çöpüyle temizledim ve hala sıkıntılı.
Mouse + yönlerinde kullanıldığında takılmıyor. Fakat çapraz, yani X şeklinde kullanıldığında takılıyor.

Gecenin üçünden beri sorunun kaynağını bile belirleyemediğim bu problemle sınanıyorum. Yardım eden etmeyen herkese şimdiden sonsuz teşekkürlerimi diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı