SteelSeries Aerox 3 siyah vs ghost renk

Talhas_z5z

Hectopat
Yer
Mardin
Daha fazla  
SteelSeries Aerox 3 almaya karar verdim ghost ve siyah arasında kaldım. Fiyatları neredeyse aynı, Ghost'ta materyal kalitesizliği ve sararma gibi sıkıntılar olur mu? Kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum.

SteelSeries Aerox 3 almaya karar verdim ghost ve siyah arasında kaldım. Fiyatları neredeyse aynı, Ghost'ta materyal kalitesizliği ve sararma gibi sıkıntılar olur mu? Kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum.

Yanlış yapmışsın. O fiyata SS Prime Plus varken alınmaz. Rival 3 kronik faredir.
(Yanlış konuya yazmisim😂)

Son düzenleme:
Hocam Aerox 3 parasını kesinlikle hak etmeyen bir üründir bütçeniz nedir acaba?

Bende Aerox 3 kablolu almıştım 2 ay sonra ilana koydum 2 ayda zor satıldı ve 1300e aldığım fareyi 850TL'ye zor sattım piyasası çok kötü.

Hocam Aerox 3 parasını kesinlikle hak etmeyen bir üründir bütçeniz nedir acaba?

Bende Aerox 3 kablolu almıştım 2 ay sonra ilana koydum 2 ayda zor satıldı ve 1300e aldığım fareyi 850TL'ye zor sattım piyasası çok kötü.

Hangi konuda beğenmediniz? 1300'e nasıl aldınız ya? Bütçem 3000 civarı.

Hangi konuda beğenmediniz? 1300'e nasıl aldınız ya? Bütçem 3000 civarı.

Kablolu modeliydi hocam her konuda rakiplerine göre rezalet.

Hocam bütçenizde yetiyor düşünmeden Scyrox V8 alın geçin bu bütçede SteelSeries mouselerin yüzüne bile bakmazdım.

Adamlar logoya para ödetiyorlar sadece.

Kablolu modeliydi hocam her konuda rakiplerine göre rezalet.

Hocam bütçenizde yetiyor düşünmeden Scyrox V8 alın geçin bu bütçede SteelSeries mouselerin yüzüne bile bakmazdım.

Adamlar logoya para ödetiyorlar sadece.

Görüntü olarak biraz sönük kalmamış mı?

Görüntü derken hocam siz mouse alırken görünümüne mi bakıyosunuz donanımına mı?

Bütçenizde olabilecek en iyi ürün hocam en F/P ürün bu sensör kalite uzun ömürlülük açısından çoğu fareyi geçer.

Tabii ki donanım daha önemli ama şık olması ve yazılım desteği de önemlidir kesinlikle, oyun amaçlı kullanacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı