5 570635 Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 40 19 Eylül 2023 #1 Bu iki mouse ayni ama çıktığı yıllar farklı. Ne değişmiş olmalı ki tercihimi ona göre yapabileyim? Tercihim sizce hangisi olmalı? Teşekkürler. SteelSeries Aerox 3 Onyx RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA SteelSeries Aerox 3 Onyx RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile SSM62611 ITOPYA'da www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Bu iki mouse ayni ama çıktığı yıllar farklı. Ne değişmiş olmalı ki tercihimi ona göre yapabileyim? Tercihim sizce hangisi olmalı? Teşekkürler. SteelSeries Aerox 3 Onyx RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA SteelSeries Aerox 3 Onyx RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile SSM62611 ITOPYA'da www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 19 Eylül 2023 #2 Ufak tefek değişiklikler dışında aynılar, 2 gr ağırlık ve 0.1m kablosu değişmiş, altındaki kaygan pedler farklı. Başka bir farklılığı yok.
Ufak tefek değişiklikler dışında aynılar, 2 gr ağırlık ve 0.1m kablosu değişmiş, altındaki kaygan pedler farklı. Başka bir farklılığı yok.
5 570635 Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 40 20 Eylül 2023 #3 Bir forumda Aerox 3 2022 modelinin daha iyi olduğu yazıyordu, zaten stokta sadece bu olduğu için bunu sipariş ettim.
Bir forumda Aerox 3 2022 modelinin daha iyi olduğu yazıyordu, zaten stokta sadece bu olduğu için bunu sipariş ettim.
Commanjettere Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 192 20 Eylül 2023 #4 570635 dedi: Bir forumda Aerox 3 2022 modelinin daha iyi olduğu yazıyordu, zaten stokta sadece bu olduğu için bunu sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... Doğru olanı yapmışsın. Bende ilk üretim bandından çıkan versiyonu vardı, 2022 versiyonundaki skatezleri daha büyük ve kaliteliydi. Teknik olarak farkı yok diye hatırlıyorum ama tasarımda iyileştirme yapmışlardı.
570635 dedi: Bir forumda Aerox 3 2022 modelinin daha iyi olduğu yazıyordu, zaten stokta sadece bu olduğu için bunu sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... Doğru olanı yapmışsın. Bende ilk üretim bandından çıkan versiyonu vardı, 2022 versiyonundaki skatezleri daha büyük ve kaliteliydi. Teknik olarak farkı yok diye hatırlıyorum ama tasarımda iyileştirme yapmışlardı.