SteelSeries Aerox 3 Wireless alınır mı ?

Talhad

Femtopat
Yer
Yozgat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
Gigabyte B450M S2H
Corsair 3000 mhz 16 GB
Zotac 4060Tİ 16 GB
Akasa Viper Kule tipi soğutucu
Sharkoon M25 - White Kasa
Rampage 600w 85+ Bronze PSU
Lenovo Y27-30 180Hz İPS panel Monitör
Rampage KB-R211 Prime Red Switch Klavye
Rampage SMX -R13 Mouse
Arakdaşlar merhaba, elim büyük değil kablosuz kullanabileceğim max. 2000 TL'lik mouse önerilerine açığım. Steelseries Aerox 3 çok hoşuma gitti beraz renk tercih edeceğim. Şimdiden teşekkürler.

Hayır.

Arkadaşlar merhaba, elim büyük değil kablosuz kullanabileceğim Max. 2000 TL'lik mouse önerilerine açığım. SteelSeries Aerox 3 çok hoşuma gitti beraz renk tercih edeceğim. Şimdiden teşekkürler.

Bende 2022 modeli var Aerox3'ün kesinlikle önermiyorum Minecraft gibi stabil oyunlar oynuyorum ve bir defa düşürmediğim halde sürekli Wireless bağlantılarında kopukluk yapıyor önce PC de sorun var dedim ama alakası yok net kafeye de götürdüm arkadaşımın PC'sinde de denedim bu parayı asla hak etmeyen bir mouse onun Wraith mağzasından falan bakabilirsiniz daha önce oradan mouse alan arkadaşlarım gayet memun ama daha önce 3 tane SteelSeries mouse almıştım bir daha da SteelSeries ürünü alacağımı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…