SteelSeries Aerox 3 Wireless vs Aerox 5 Wireless

Ciri Riannon

Decapat
Delikli fare arayışındayım ve Aerox serisini düşünüyorum, gerek tasarımı gerekse teknik özelllikleri iyi görünüyor. Aerox 9'un tasarımını beğenmedim. Ona kıyasla kardeşleri çok daha iyi görünüyor. Ancak, Aerox 3 ile 5 arasında 700 lira civarı bir fark var, bunların yanında Aerox 5'in kablolusu ile arasındaki tek fark ağırlığı ve kablolu olan daha ekonomik ve hafif. Aradaki farkı verip 5'in Wireless'ını almaya değer mi? Yoksa 3'ün wireless veya 5'in wired versiyonunu mu tercih etmeliyim?

Son düzenleme:

Aerox 3 öneririm ben bir de aerox 3 alırken 2022 olan versiyonunu öneririm.

Aerox 3 öneririm ben bir de aerox 3 alırken 2022 olan versiyonunu öneririm.
Zaten 2022 versiyonlarına göz atıyorum, 3'ün kablosuzu ile 5'in kablolusu arasında çok az fiyat farkı var ve hangisini tercih etmeliyim konusunda kafamı karıştırdı. İkisine nazaran 5'in kablosuz versiyonu ise epey fiyat farkı içerirken kablosuz versiyonundan tek farkı daha ağır olması o yüzden mantıklı gelmiyor.

Son düzenleme:
Aerox 3 simetri, 5 olan ergo. Fiyat farkı yerine senin için daha ergonomi ona karar vermen gerek.
İkiside elime rahat oturuyor, herhangi sıkıntı çekmedim ergonomik konuda. Fakat 2. mesajda belirttiğim olay teknik özellik açısından arada bıraktı beni 3'ün wireless'ı ile 5'in wired'ı arasında aman aman bir fark yoksa 3'e yöneleceğim.

İkiside elime rahat oturuyor, herhangi sıkıntı çekmedim ergonomik konuda. Fakat 2. mesajda belirttiğim olay teknik özellik açısından arada bıraktı beni.
Fiziksel olarak 5'te fazla tuş sayısı var. Fazla tuş sayısı kullanımın için önemliyse 5'i düşünebilirsin. Değilse 3.

Fiziksel olarak 5'te fazla tuş sayısı var. Fazla tuş sayısı kullanımın için önemliyse 5'i düşünebilirsin. Değilse 3.
Açıkçası pek fazla makro ataması vesaire yapmıyorum ve o fazlalık tuşlarıda günlük kullanımda abartı derecede kullanmayacağımı düşünüyorum o açıdan sanırım 3'ün wireless olması geniş alanda kullanım açısındanda beni daha rahat ettirecektir. Teşekkürler yardımın için.

Ben de yeni bir mouse almayı planlıyorum da, Aerox Wireless bir sorun yaratır mı? Kablolu mouse kullanıyorum şu an kablosuza göre gecikme yaşar mıyım bu kadar üst mouse modellerinde? Şu an aklımda Rival 3, Rival 3 Wireless ve Aerox 3 ve Aerox 3 kablosuz var. Hangisini almalıyım? Genelde Sea of Thieves, GTA5, LoL, CP77, RDR2 gibi oyunlar oynuyorum. Ürünü yurt dışından alacağım bu arada.

Aerox 3 ile iki el ile de kullanabilirsin (hem sağ hem de sol) ama aerox 5'te sadece sağ elde kullanabilrsin

@Sailaner hocam hangisini aldınız ben de Aerox 3 Wireless düsünüyorum eğer aldıysanız memnun musunuz nasıl mouse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…